17 2016 15:33

FRF a celebrat marti 86 de ani de la infiintare, dupa ce in 2009 a sarbatorit 100 de ani :) Sandu: "Oamenii astia n-au nicio treaba cu fotbalul, sa plece urgent!"


	FRF a celebrat marti 86 de ani de la infiintare, dupa ce in 2009 a sarbatorit 100 de ani :) Sandu: "Oamenii astia n-au nicio treaba cu fotbalul, sa plece urgent!"

Federatia Romana de Fotbal a celebrat marti 86 de ani de la infiintare, chiar daca pe emblema echipei nationale scrie *Fondata in 1909*

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

"Federatia Romana de Fotbal implineste 86 de ani", a scris marti FRF pe site-ul oficial, explicand faptul ca Federatia, in actuala forma, a fost infiintata pe 16 februarie 1930.

Ridicolul situatiei vine din faptul ca in 2009, Federatia, condusa de Mircea Sandu, a celebrat 100 de ani de la infiintare, avandu-l ca invitat special pe presedintele UEFA, Michel Platini.

Mircea Sandu a comentat sarbatoarea surprinzatoare a Federatiei: "Asta arata micimea in care se scalda acesti oameni. Centenarul FRF a fost recunoscut de prezenta la Bucuresti a Comitetului Executiv al UEFA, a presedintelui UEFA Michel Platini, de prezenta secretarului general de la FIFA. Am scos si o istorie a Federatiei, la implinirea celor 100 de ani."

"In conditiile astea, cum poti sa vii acum sa spui ca nu ai varsta recunoscuta de forurile internationale? Asta e dovada clara ca acolo sunt oameni care nu au nicio legatura cu fotbalul si ar face bine sa se gandeasca sa plece cat mai repede", a spus Sandu pentru Libertatea.

Captura foto: frf.ro

Citeste si:

#Mircea Sandu

#FRF

2 comentarii
Atentat sinucigas pe aeroportul Ataturk, soldat cu cel putin 31 de morti si 120 de raniti. Reactia presedintelui Erdogan
BRAT