19 2017 14:39

Contra a fost sa discute cu Radu Stefan si a dezvaluit ce i-a spus fundasul: "Nu cred ca sunt sanse mari sa se schimbe ceva"


	Contra a fost sa discute cu Radu Stefan si a dezvaluit ce i-a spus fundasul: "Nu cred ca sunt sanse mari sa se schimbe ceva"

Cosmin Contra s-a intalnit la Roma cu Radu Stefan si a avut o discutie cu fundasul de 31 de ani al lui Lazio. Selectionerul a fost insotit si de Adrian Mutu.

Radu Stefan a evoluat 77 de minute in AS Roma 2-1 Lazio, apoi s-a intalnit cu selectionerul Cosmin Contra. Cei doi au avut o discutie pe seama posibilei reveniri a fundasului la echipa nationala. La final, antrenorul a dezvaluit cateva dintre culisele discutiei.

"Am avut o discutie de vreo 20 de minute dupa derby. Era suparat ca au pierdut, dar el n-a jucat rau deloc. Am purtat un dialog deschis, am incercat sa-l imbarbatez, am vorbit despre cum se simte la Lazio in sistemul cu trei fundasi centrali, i-am spus si ca am nevoie de el la nationala.

Am incercat sa-l conving, dar acum depinde de el ce decizie va lua. I-am spus multe lucruri, dar, sincer, nu cred ca sunt sanse mari sa se schimbe ceva. Mi-a explicat ca au fost la mijloc si niste probleme medicale pe care le-a avut cand a venit la lot. S-a accidentat destul de rau", a spus Contra pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

La scurt, timp dupa discutia cu Radu Stefan, Contra a plecat spre Napoli, pentru a-l vedea pe Vlad Chiriches.

"Am vorbit circa jumatate de ora cu Sarri, inaintea antrenamentului. Mi-a spus ca e foarte multumit de Vlad, ca e un om pe care se bazeaza, dar concurenta e mare in lot. Toata lumea vorbeste la superlativ despre el. I-am transmis si eu ca mi-ar placea ca Vlad sa joace mai mult. Vom vedea", a mai spus Contra.

FULLSCREEN
Contra a fost sa discute cu Radu Stefan si a dezvaluit ce i-a spus fundasul: "Nu cred ca sunt sanse mari sa se schimbe ceva"
 • /
13 comentarii
 • 19 2017
  Alupigus Dan Esti mai prost decat prevede legea,cred k ma ta regreta k nu te a avortat dobitocule....
 • 19 2017
  Yahweh Individu după nume cred ca e roman, dar nu cred ca știe romană....
 • 19 2017
  Dan Psdist oltean de ești,pl lui Dan s-o belești!!!la olteni mu.e la olteni!!la olteni mu.e la olteni!...
 • 19 2017
  Dan Alupigus Dan ești prea prost,4,stai jos!!...
 • 19 2017
  Alupigus Dan Pt Danut cel prostuț.Bai vita proasta mai informeaza te putin. Cozma si minerii lui au venit de la Petrosani care e in Ardeal. Iar tac tu Iliescu e din Oltenita. Si ca sa retii tu vito Teleormanul nu face parte din Oltenia. Si in plus sa le s..i pl la olteni...
 • 19 2017
  flo S-a dus sa-i dea o Gurita sa-l imbarbateze :))...
 • 19 2017
  John Steaua +1947 tu suferi de schizofrenie paranoidă? Ce naiba ai aceleași comentarii tot timpul. Nu vezi că ești un incompetent, indolent scârbos ce ești...
 • 19 2017
  Dan Penalul de Dragnea vrea sa construiască un stadion in Alexandria acolo unde își are el "imperiul". 12 milioane de euro cel putin...hmmm...oare chiar e nevoie in Alexandria de stadion nou!?!?Timișoara,Iași,Arad,Brașov au nevoie de stadioane noi...orase adevărate.O sa vedeți ca si la Craiova a fost o mare hoție.Jos cu Dragnea....
 • 19 2017
  steaua+1947 Dan are dreptate, sa observi o " rasă " subevoluată nu înseamnă că ești frustrat sau nef....t....
 • 19 2017
  steaua+1947 Sunt Gay pasiv și ce dacă?..............FCSB nu este STEAUA.........frone vrei să fii partenerul meu ? .....Idolul nostru guru Talpan a zis să formăm perechi..............frone tu ești gay pasiv sau activ ?......contacteaza mă azi la 21 și spume mi dacă vrei să ne înperechem.........
vezi mai multe comentarii
Principesa Margareta și președintele Iohannis merg în Parlament, la ședința dedicată memoriei regelui Mihai. LIVE, ora 15
BRAT