23 martie 2016 13:37

Calificare "la mustata"? Cum pot sarbatori romanii calificarea din grupe, dupa celebrii blonzi din Franta 1998 :)) SUPER FOTO

Romania - Lituania, azi la 20:00

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Nationala Romaniei se pregateste pentru turneul final al campionatului european, ce va avea loc in Franta in aceasta vara. Romania nu a mai jucat la un Euro din 2008, cand competitia a avut loc in Austria si Elvetia.

Ultima data cand au fost in Franta la un turneu final a fost in 1998, cand Romania s-a calificat de pe primul loc din grupa cu Anglia, Columbia si Tunisia. Romania a castigat meciurile cu Columbia, cu 1-0, si Anglia, cu 2-1, meciul cu Tunisia din ultima etapa fiind doar de palmares.

Nationala de atunci a decis sa se vopseasca in cap inainte de meciul cu Tunisia, toti jucatorii aparand blonzi in teren. De altfel, imaginile au ajuns celebre in intreaga lume, Romania fiind denumita in gluma "minunea blonda din Carpati".

Norocul nu ne-a mai suras in optimi, cand Romania a fost scoasa de Croatia cu 1-0, echipa de a eliminat apoi Germania, oprindu-se in semifinale in fata Frantei, tara gazda care a castigat si turneul in cele din urma.

Daca se vor califica din grupe, romanii pot adopta o noua moda, ca in imaginile de mai jos :)

Si Tata Puiu, tot la moda...

Domn' presedinte...

Vom arata bine in duelurile tari...

Si vom sarbatori cu stil...

In cinstea generatiilor care au ratat calificare dupa calificare...Citeste si:
1 comentarii
  • 23 martie 2016
    matrex De ce apar in poze Marica, mUTu, Chipciu ??? Sunt in lotul largit ???...
  • 23 martie 2016
    eu in 'cinstea' calificarilor ratate la rand...
BRAT