Atentatele din Belgia creeaza panica la Cluj inainte de Romania - Spania! Anuntul de ultima ora al organizatorilor
22 martie 2016 17:57

Atentatele din Belgia creeaza panica la Cluj inainte de Romania - Spania! Anuntul de ultima ora al organizatorilor

Masuri extreme de securitate in zona Cluj Arena pentru Romania - Spania!

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Administratorul stadionului, Radu Ratiu, spune ca inainte de accesul pe arena vor fi controale severe la portile de acces. Oficialul le cere suporterilor nationalei sa ajunga la stadion cu cel putin o ora si jumatate inaintea fluierului de start.

"Se iau toate masurile de siguranta, mai ales dupa ce s-a intamplat in Belgia. Chiar azi am avut o prima sedinta privint securitatea si pot confirma ca vor fi controale amanuntite la intrarea in stadion. E foarte important ca spectatorii sa vina cu o ora, o ora si jumatate sau doua inaintea partidei la stadion.

Controalele vor dura destul de mult si doar asa pot fi evitate cozile si spectatorii pot intra normal. Trebuie luat in calcul si ca se va bloca accesul pe strazile de langa stadion!", a spus Radu Ratiu, administratorul Cluj Arena, pentru ProSport.


1 comentarii
  • 23 martie 2016
    Samasugi In loc sa eschideti ochii, ascundeti stadionul sub pamant .....
Liderii UE sunt pregatiti pentru BREXIT, dar cer Londrei sa faca primul pas. Scotia ar fi inceput negocierile pe cont propriu
BRAT