Atac dur al lui Andrei Ivan la colegii de generatie: "Vin la nationala fara chef, doar ca sa bifeze o convocare". Ce spune atacantul Craiovei
7 octombrie 2016 17:48

Atac dur al lui Andrei Ivan la colegii de generatie: "Vin la nationala fara chef, doar ca sa bifeze o convocare". Ce spune atacantul Craiovei

Citeste si - Ivan recunoaste motivul pentru care a picat transferul la Steaua: "Mi-a fost frica de concurenta. Si salariul era mic"

Neconvocat la nationala pentru dubla cu Armenia si Kazahstan, Andrei Ivan spune ca va trage in continuare tare pentru a creste in joc. Atacantul Craiovei a vorbit intr-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor despre motivele pentru care a refuzat transferul la Steaua in vara, dar si despre planurile de viitor.

Ivan a spus ca vrea sa joace meci de meci la Craiova si sa devina mai bun, iar din sezonul viitor poate chiar sa prinda un transfer in strainatate.

Tanarul de 19 ani, care a jucat in mai multe partide amicale pentru prima reprezentativa a Romaniei, dar si pentru nationalele U17, U19 si U21, a lansat si un atac la cativa dintre colegii sai de generatie.

Ivan spune ca actualei generatii ii lipseste "cheful".

"Jucatorii trebuie sa fie mai determinati! Am vazut ca multi care vin la echipa nationala U21, vin asa, cum sa zic, fara chef. Vin doar pentru a mai bifa o selectie. Atat! Trebuie sa fie mai determinati si cu alta mentalitate", a spus Andrei Ivan.0 comentarii
Vineri se adoptă componența Guvernului. Dragnea, întrebat dacă persoanele cercetate penal pot face parte din Cabinet: ”Da!”
BRAT