20 decembrie 2016 13:23

Anunt oficial: Federatia a stabilit pe ce stadion se va juca meciul cu Danemarca, decisiv pentru Mondial

UEFA a fost blanda cu noi, dupa incidentele provocate de suporteri la meciul cu Polonia. Meciul cu Danemarca se joaca cu spectatori, dar nu pe Arena Nationala.

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 31 octombrie, 21:45: AS Roma - Chelsea! Joi, 2 noiembrie, 22:00 Steaua - Beer Sheva!

Bate Cupa! Marti si miercuri la PRO X, de la 20:30: Sepsi OSK - CSU Craiova si Sanatatea Cluj - Steaua

Amenda de 100.000 de euro si portile inchise la National Arena pentru o etapa, cu mentiunea ca meciul cu Danemarca se poate juca cu spectatori in tribune pe orice alt stadion al tarii - aceasta este sanctiunea dictata de UEFA pentru incidentele de la Romania - Polonia.

Federatia s-a reorientat repede si a anuntat astazi, prin intermediul site-ului oficial, faptul ca meciul cu Danemarca se va juca pe Cluj Arena.

Si noua arena din Craiova era o varianta, dar oficialii au luat in calcul si o eventuala prelungire a lucrarilor de constructie.

"Federatia Romana de Fotbal a comunicat FIFA ca meciul din 26 martie 2017, in cadrul preliminariile Campionatului Mondial 2018, se va disputa pe Cluj Arena.

Partida Romania - Danemarca, a cincea a tricolorilor in campania de calificare la Mondialul din Rusia, va incepe la ora 21:45. Va fi al doilea joc al echipei nationale pe stadionul din Cluj-Napoca in actualele preliminarii dupa confruntarea cu Muntenegru, 1-1, din septembrie.

Tot in acest an, in martie, reprezentativa Romaniei a disputat pe Cluj Arena si amicalul cu selectionata Spaniei, incheiat cu un rezultat de egalitate, 0-0.", scrie frf.ro.

Meciul cu Danemarca este decisiv in calculele calificarii la Mondialul din Rusia. O victorie ne-ar face sa visam frumos, in timp ce un alt rezultat ne diminueaza dramatic sansele.FULLSCREEN
Anunt oficial: Federatia a stabilit pe ce stadion se va juca meciul cu Danemarca, decisiv pentru Mondial
  • /
Citeste si:

#Danemarca

#Cluj Arena

2 comentarii
  • 20 decembrie 2016
    Titi 'In cadrul preliminariile'... vai de capul meu, 5 randuri nu sunt in stare flacaii astia sa scrie fara greseala. Halal federatie!...
  • 20 decembrie 2016
    otto Bravo! Haide "U" !...
Criză de personal pe piața muncii din România. Angajații nu cer doar salarii cât mai mari
BRAT