FABULOS: Asta e preluarea "LIPICI". Oamenii s-au ridicat in picioare la faza lui Bernardo Silva si l-au intrebat daca nu cumva are ceva pe ghete :)
14 2018 19:21

FABULOS: Asta e preluarea "LIPICI". Oamenii s-au ridicat in picioare la faza lui Bernardo Silva si l-au intrebat daca nu cumva are ceva pe ghete :)

Manchester City a batut cu 4-0 la Basel, aseara, si e cu un pas si jumatate in sferturile Ligii.

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Milionarii lui Pep Guardiola au facut din nou spectacol. Una dintre cele mai in forma echipe de pe continent, City s-a distrat cu elvetienii de la Basel, invingand cu 4-0.

Gundogan, cu o dubla, Aguero si Bernardo Silva au marcat golurile formatiei lui Pep. Ultimul dintre acestia a mai fost protagonistul unei faze spectaculoase!

Bernardo Silva a reusit un "bubble gum", o preluare fantastica la care oamenii s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat.1 comentarii
  • 15 2018
    GG Superba preluarea, dar la un editorial de sport, sa zici scorul gresit a nu stiu cata oara, deja dati dovada de mare mare amatorism. Si ce ma deranjeaza si mai rau, e ca desi e ziar de sport, infiltrati stiri tragice pe alocuri, cu care pur si simplu nu vreau sa-mi incarc memoria, sau stiri despre cine stie ce “femei adevarate” doar ca sa luati voi click uri. Cred ca o sa renunt sa mai deschid si site ul vostru, asa cum am renuntat si la concurenti ai vostri. Mult succes in continuare...
BRAT