14 2017 11:13

"Cum poti sa fii atat de bun?!" Isco este ZEU la Madrid! Ce a putut sa faca in victoria lui Real cu APOEL

Campioana Europei a inceput cu o victorie fara emotii noul sezon de Liga Campionilor.

Real Madrid 3-0 APOEL / Cristiano Ronaldo a revenit cu o dubla in echipa lui Zinedine Zidane iar Real Madrid s-a trezit dupa ultimele 2 egaluri din campionat. Real a castigat cu 3-0, Ramos reusind si el sa marcheze.

Unul dintre cei mai buni jucatori de la Real a fost insa Isco. Mijlocasul spaniol a demonstrat inca o data inceputul excelent de sezon si a realizat o faza superba la golul de 1-0 inscris de Ronaldo. Isco a driblat scurt un adversar si apoi a deschis perfect in flanc iar centrarea a fost transformata de Ronaldo.

Nu a fost singurul dribling magistral al lui Isco. Evolutia lui i-a facut pe spaniolii de la As sa scrie alaturi de un montaj cu cele mai reusite faze ale lui: "Isco, cum poti sa fii atat de bun?!"

VEZI AICI TOATE FAZELE LUI ISCO IN MECIUL CU APOEL3 comentarii
  • 14 2017
    forza_white team E foarte simplu. Cand nu pacalesti fotbalul si esti mereu serios devii printre cei mai buni jucatori dintr-o echipa si esti apreciat cum trebuie. Pacat ca nu prea gasim in campionatul nostru astfel de jucatori profesionisti 200%.Ne-am califica si noi la un mondial.Si nu dupa 20-30 de ani de asteptare.Sa i se faca statui Generatiei de Aur!!!a avut dreptate hagi....
  • 14 2017
    Vadim Italia tot e apel?...
  • 14 2017
    Copilu Băi !! Au jucat cu apoel !!!! .............
Mesajele protestatarilor: ”Nu mai reprezentăm nimic pentru ţara asta, suntem buni doar în preajma alegerilor!”
BRAT