2017, imaginea terorii in Europa: 1527 de raniti la Torino, 3 in stare grava! Haosul a pornit dupa ce un suporter a aruncat o petarda in aer si a strigat ca e o bomba

juventus Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Iunie 2017, 17:19
Data actualizarii: Duminica 04 Iunie 2017, 17:31

Clipe teribile de panica aseara la Torino, dupa o alarma falsa cu bomba. Oamenii, stransi in piata San Carlo sa vada finala Champions League, s-au calcat in picioare in incercarea disperata de a parasi cat mai repede zona.

Prefectura din Torino a anuntat in aceasta dupa amiaza un nou bilant al busculadei din piata San Carlo, din timpul finalei Champions League, numarul ranitilor fiind 1.527. Trei dintre raniti sunt in stare grava, informeaza ansa.it.

Printre cei trei raniti se numara si baietelul despre care presa italiana a scris anterior ca este internat in spitalul Regina Margherita avand un traumatism cranian si toracic.

Bilantul anuntat initial al busculadei a fost de 200 de raniti, fiind ridicat ulterior la 600, la 1000 si apoi la peste 1.500.

Incidentele au avut loc in piata San Carlo, in centrul orasului Torino, unde fanii urmareau finala pe ecrane uriase.

Acestea au izbucnit dupa ce un fan ar fi urlat ca la locul adunarii ar fi amplasata o bomba, astfel ca oamenii au inceput sa fuga in diverse directii. O alta ipoteza este ca prabusirea unei balustrade care ducea la o parcarea subterana ar fi provocat haosul de la Torino.

Ranitii au fost transportati la spitalul Molinette din Torino, acuzand diverse contuzii din cauza cazaturilor, dupa ce lumea s-a calcat in picioare in incercarea de a parasi zona.

Potrivit Gazzetta dello Sport, in jurul orei locale 22.15, cand Real conducea cu 3-1, cineva ar fi facut o gluma proasta afirmand ca a aruncat o bomba. "Un baiat a aruncat o petarda spunand ca este o bomba, imediat m-am trezit aruncat pe pamant", a declarat un martor la Rainews24.

VIDEO AICI CU MOMENTUL IN CARE S-A DECLANSAT PANICA IN PIATA

News.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!