23 2017 15:42

OFICIAL | Au fost 20, au ramas 16. Inca doua echipe s-au retras din Liga a II-a, FRF a facut schimbarile


	OFICIAL | Au fost 20, au ramas 16. Inca doua echipe s-au retras din Liga a II-a, FRF a facut schimbarile

20 de echipe au luat startul in sezonul 2016/17 al Ligii a II-a. Acum, au ramas doar 16!

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Doua formatii, Soimii Pancota si ACS Berceni, au fost nevoite sa abandoneze lupta in liga secunda inca din toamna. Celor doua li s-au alaturat acum alte doua: Unirea Tarlungeni si CSM Ramnicu Valcea.

Deparamentul de Competitii din cadrul FRF a efectuat schimbarile, dupa ce formatiile Unirea Tarlungeni si CSM Ramnicu Valcea au instiitat ca se vor retrage. Decizia a fost confirmata mai intai de Comisia de Disciplina si Etica, intr-o sedinta care a avut loc ieri, 22 februarie.

"In conformitate cu prevederile art. 79/8 si 79/14 din RD constata retragerea echipei de seniori CS Unirea Targlungeni din competitia Liga a II-a editia 2016/2017 si sanctioneaza cu retrogradarea in ultima categorie competitionala organizata de Asociatia judetena de fotbal pe teritorul careia are sediul clubul in cauza", este verdictul Comisiei de Discplina in cazul Tarlungeniului, unul identic fiind dictat si pentru CSM Ramnicu Valcea.

In aceste conditii, cele doua formatii vor pierde toate meciurile din retur cu 0-3. Rezultatele obtinute pana acum vor ramane, insa, neschimbate!

Astfel, ASU Poli Timisoara urca o pozitie in noul clasament si va avea doua puncte in plus. Pe de alta parte, Foresta Suceava, UTA si ASU Poli isi vor schimba si golaverajul.

1 comentarii
  • 23 2017
    JJ Ligile a 4a au echipe de traditie...In liga 1 joaca mizeriile de comune din jurul cancerului tarii, capitala Bucuresti + echipele regimului bolsevic Steaua si Dinamo care sunt infipte bine inca in sistem. Continuati tot asa oameni buni, in 5 ani liga 1 va avea 10 echipe : echipele regimului bolsevic ce trebuiau sa dispara dupa revolutia din '89 + marile forte chiajna voluntari pantelimon puchenii mosneni balotesti si alte rahaturi ....
Reacția violentă a unui taximetrist, când i se cere să pornească aparatul de taxat. ”Vrei să te dau altfel jos?”
BRAT