26 2016 07:09

Un contract plin de capcane, motivul pentru care a picat transferul lui Budescu in Qatar! Atacantul Astrei ia in calcul DOUA variante din Liga I


	Un contract plin de capcane, motivul pentru care a picat transferul lui Budescu in Qatar! Atacantul Astrei ia in calcul DOUA variante din Liga I

Budescu a explicat de ce nu a mai semnat cu Umm Salal, echipa din Qatar care ajunsese la un acord cu Astra pentru transfer

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Budescu spune ca echipa din Qatar i-a pus in fata un contract pe multi bani, insa plin de capcane.

Arabii ii ofereau un contract pe doi ani, cu un salariu total de aproape 2 milioane de euro, insa isi rezervau dreptul de a rezilia unilateral intelegerea daca plateau doua salarii in avans.

Pe langa ofertele pe care le mai are din strainatate, Budescu ia in calcul si doua variante interne: oferta Stelei, dar si posibilitatea de a ramane la Astra pana la finalul sezonului.

"Sunt bine, sunt acasa acum. Voi vedea in zilele urmatoare ce voi face. Nu am fost de acord cu unele clauze ale echipei din Qatar si am decis sa vin acasa. Nu am fost de acord, erau clauze in defavoarea mea: daca imi plateau doua luni, puteau sa ma dea afara."

"Acum sunt la Astra, voi vedea ce voi face, exista si o oferta din China. Oricum, nu o sa mai merg in nicio parte doar pe vorbe, vreau sa vad contractul inainte."

"Nu am mai discutat cu Steaua, au fost atunci tratative. Nu am vorbit niciodata despre sume cu domnul Becali. Nu exclud nici sa raman la Astra si sa plec in vara", a spus Budescu la DigiSport.

Citeste si:

#Budescu

#Astra

4 comentarii
 • 26 2016
  manei ASTA ORI E PROST ORI O FACE PE PROSTUL...
 • 26 2016
  stra+luce+nthory+de+nord toti stelistii sunt m.isti....
 • 26 2016
  dada Haideti sa nu mai citit ca poate asa mai schimba si ei subiectul asta de 2 lei cu boodescu....
 • 26 2016
  EU SA RADEM ( DE ) CU BUDESCU :))))))))))...
BRAT