22 februarie 2016 13:14

Steaua a facut ULTIMUL transfer din aceasta iarna! Mutarea lui Enache a fost inregistrata la LPF, iar jucatorul se pregateste sa debuteze cu Voluntari

Reghecampf a adus o echipa intreaga in aceasta iarna. Tocmai ultimul transfer vine si cu cele mai mari emotii.

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

UPDATE: Transferul lui Enache la Steaua a fost intregistrat la LPF, anunta Digi. Jucatorul s-a antrenat deja cu Steaua si poate sa debuteze diseara contra celor de la Voluntari. Becali a platit 500.000 de euro pentru transferul fundasului.Astazi este ultima zi de transferuri in Liga I, iar Reghecampf spera sa rezolve in ultimul moment transferul lui Gabi Enache de la Astra.

Desi jucatorul este practic al Stelei, acest lucru nu a devenit oficial si in acte. Gigi Becali a batut palma cu Astra Giurgiu, s-a inteles si cu jucatorul, Enache a facut pana si primul antrenament la Steaua, dar inca mai are de asteptat pana cand va deveni stelist cu acte in regula.

Pentru ca Astra are poprire pe conturi, ANAF trebuie sa isi dea acceptul pentru ca aceasta tranzactie sa aiba loc. Astfel, Steaua si Astra asteapta astazi un raspuns oficial de la ANAF, iar Enache spera ca va debuta in meciul de diseara cu Voluntari.

"Asteptam ca maine (n.r.: luni) sa reusim si transferul lui Enache, sper ca acest lucru sa se rezolve luni dimineata , iar atunci vom avea o echipa buna cu Voluntari", a declarat Reghecampf, duminica, in timpul unei conferinte de presa.Citeste si:

#Steaua

#Gabi Enache

4 comentarii
 • 22 februarie 2016
  Blaturi blatistul alungat de arabi si bulgari....
 • 22 februarie 2016
  ana Hai, nu zau, numai atat despre fcbucale ?...
 • 22 februarie 2016
  Iulica hai siktir tigane. sa va duceti la dracu cu fotbalu vostru...
 • 22 februarie 2016
  --- Mu** Sumudica, mu** Astra, mu** Dinamo...
BRAT