Ultima ora: Cele 3 nume aparute pe lista de transferuri a Stelei! Jucatorii din care Steaua TREBUIE sa aleaga
1 martie 2016 13:59

Ultima ora: Cele 3 nume aparute pe lista de transferuri a Stelei! Jucatorii din care Steaua TREBUIE sa aleaga

Noua regula FRF de a impune in echipele de start ale cluburilor din Liga I un titular selectionabil la tineret aduce o problema neasteptata pe lista lucrurilor de rezolvat la Steaua.

Reghecampf are acum in lot mai multi pusti, insa niciunul nu pare sa primeasca o investitie suficienta de incredere din partea antrenorului. Folositi de Radoi in prima parte a campionatului, Cojocaru, Mihalcea, Tudorie sau Tarnovan fie au parasit echipa, fie sunt numai optiuni de back-up in prioritatile actualului staff tehnic. Steaua ii asteapta inapoi atat pe ei, cat si pe Valceanu sau Stefanescu, trimisi la Voluntari, insa fara a avea vreo certitudine. In conditiile in care nici Popadiuc sau Ontel nu sunt gata sa devina tiutlari fara semnul intrebarii, Reghecampf trebuie sa-si refaca din calcule.

Un transfer de forta n-ar rezolva in totalitate problema. Steaua are nevoie si de optiuni noi, mai ales ca regula prevede ca cel putin un jucator U21 sa fie in teren pe toata durata unui joc de campionat.

In conditiile rivalitatii cu Dinamo, Steaua va fi aproape obligata sa faca afaceri cu Viitorul sau CSU Craiova la vara. Cele mai bune variante disponibile pe piata sunt Ivan, Nedelcu si Razvan Marin.

Primul a refuzat recent Steaua dupa negocieri care au durat doua luni. Ivan a ramas la CSU si pastreaza visul de a juca in strainatate din vara. Atacantul lui CSU a fost urmarit de Barcelona, care a promis ca revine cu o oferta clara la finalul campionatului daca va fi convinsa de 'bijuteria' lui CSU. Hagi are si el doua produse de top pentru Steaua. Nedelcu (18 ani) si Razvan Marin (19 ani) sunt oameni din ce in ce mai importanti pentru Hagi. Si el visa la milioane de pe urma lor, insa ar putea accepta si varianta Steaua, mai ales in cazul expunerii in UEFA Champions League.

Daca regula trecuta recent prin Comitetul Executiv nu sufera modificari de ultima ora, Steaua e fortata sa faca prima afacere importanta din perioada de transferuri cu cel putin unul dintre pustii amintiti.

Tu de cine crezi ca are nevoie Steaua?

Pustii U21 aflati acum sub contract cu Steaua:
Valceanu, Mihalcea, Ontel, Tudorie, Cojocaru, Gradinaru, Tarnovan, Popadiuc, Stefanescu, Poiana, Macris, Pham, Aldea8 comentarii
 • 2 martie 2016
  fc steua e numai una in 2016 eu da ca arfi sa aleg as alege in portar poiana,mihalcea, gradinaru,papadiuc, stefanescu,portar cojocaru, tudorie, macris,pham...
 • 1 martie 2016
  parizer Cel ce iubeste argintul nu se satura de el ,iar cine iubeste bogatia nu are castig . Aceasta este tot o desertaciune !Ecclesiatul 5 :10...
 • 1 martie 2016
  Vali MIHALCEA,tehnica foarte buna si tupeu pozitiv. Bawab super jucator,mult peste Chipciu....
 • 1 martie 2016
  Gogu Are dreptate stra+muce+ rahat, toată lumea vrea știri cu adventistul sprijinit de SRI, gunoiul Negoiță!...
 • 1 martie 2016
  adrian steua nu are nevoie de mihaLCEA sau popaduic sau cine ziceti voi are nevoie de un deschizator xk no se tio unu care creaza faze sa iese la faze deci un gen samartean creieru de la mijloc ;)...
 • 1 martie 2016
  stra+luce+nthory+de+nord nu mai dati stiri cu manelisti,clone si puscariasi ! nu intereseaza pe nimeni.......
 • 1 martie 2016
  Rumega Ionut Eu as alege Mihalcea :D va fi un jucator foarte bun cu foarte multa tehnica...
 • 1 martie 2016
  manba mihalcea...
Simona Halep s-a calificat dramatic în optimi, la Australian Open. Victorie după aproape 4 ore de meci
BRAT