TUN de 1,3 milioane la Dinamo! Rednic scapa de un jucator cu care s-a certat si aduce altul gratis
24 2016 11:48

TUN de 1,3 milioane la Dinamo! Rednic scapa de un jucator cu care s-a certat si aduce altul gratis

Dinamo e aproape sa-l vanda pe Steliano Filip in Rusia! 

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Chiar daca perioada de transferuri s-a incheiat, Dinamo e aproape sa legitimeze un jucator nou. Este vorba despre Andrei Peteleu, jucator care a depus memoriu la LPF sa devina liber de contract din cauza datoriile pe care Petrolul le are la el. Peteleu a dat probe iarna asta la Celtic, insa nu a fost oprit in lot de echipa scotiana.

Daca il ia pe fundasul de la Petrolul, Dinamo il vinde pe Steliano Filip in Rusia. TSKA Moscova a facut oferta de 1,3 milioane de euro pentru fostul capitan al dinamovistilor, anunta Digi. Filip a intrat in conflict cu Mircea Rednic dupa ce a ramas fara banderola de capitan. Si Dinamo Moscova se intereseaza de Filip, mai scrie sursa citata, insa doar TSKA a facut o oferta.

10 transferuri a facut Dinamo in aceasta iarna.
11 jucatori au plecat din club in ultima perioada. 

1 comentarii
  • 25 2016
    Gogu Ăsta-i tun? Tun este folosirea GRATUITĂ a bradului Dinamo (sau MAI a evaluat brandul ca fiind ZERO?) de către mult "iubitul" (de către patronul SRI) Negoiță, "patron" în acte (nu ca Becali!) la echipa Dinamo 2004! Și Steaua și Dinamo (care a trecut și printr-o schimbare majoră de nume, Unirea Tricolor, parcă?) au fost desprinse de cluburile departamentale ca urmare a solicitării UEFA, fca urmare a aceeași HG dată de Radu Vasile, dar sunt tratate diameral opus de "organili" statului (de) drept, să trăiți!...
Orasul din Germania in care oamenii platesc taxa pentru a intra in parc si toata lumea e multumita. Cum i-a convins primarul
BRAT