Transferul lui Enache la Steaua se poate face chiar in aceasta iarna. Sumudica ii anunta pe stelisti: "Daca il vreti atat de mult, faceti oferta"
12 februarie 2016 18:02

Transferul lui Enache la Steaua se poate face chiar in aceasta iarna. Sumudica ii anunta pe stelisti: "Daca il vreti atat de mult, faceti oferta"

Marti, 27 septembrie, 21:45: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV!

Joi, 29 septembrie, ora 20:00 la PRO TV: Steaua - Villarreal! Bucurati-va de fotbal!

Jucatorul cu "oferta pe viata" din partea lui Gigi Becali, asa cum patronul Stelei a spus despre Enache, inca poate imbraca tricoul ros-albastru. Gabriel Enache a ramas la Astra dupa ce Ioan Niculae a refuzat sa-i dea drumul. Totusi, spune Marius Sumudica, jucatorul de banda dreapta inca poate pleca. Conditia: o oferta de nerefuzat.

Marius Sumudica a vorbit intr-o conferinta de presa inaintea primului meci oficial din 2016, cel cu CFR Cluj. Acesta a abordat si subiectul Gabi Enache, declarand ca "daca Steaua si-l doreste atat de tare, il poate lua".

"Capitanul nostru va fi Gaman, urmatorul este Enache. Cred si sper ca Enache este cu gandul la Astra. Pe mine m-a ajutat cu Steaua il doreste, pentru ca sper ca acest lucru sa-l motiveze. Imi dau seama ca va fi o presiune mare pe umerii lui, dar niciodata nu o sa-l caracterizez in urma unei greseli. E om, se poate intampla orice. Pentru mine este acelasi Enache din turul campionatului.

Enache nu a fost niciodata exclus din lotul Astrei. M-a sunat si baiatul, ca nu stia ce se intampla. I-am zis ca nu il da nimeni afara.

Daca Steaua si-l doreste atat de mult pe Enache si va face o oferta de nerefuzat, el poate pleca. Imi doresc ca jucatorul sa ramana aici, dar nu pot sa controlez eu ofertele. Pe Budescu nu-l mai puteam tine.

Enache a mai avut doua oferte din Grecia, dar nu s-au concretizat", a spus Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu.5 comentarii
 • 13 februarie 2016
  parizer Nu nădăjduiţi spre nedreptate şi spre jefuire nu poftiţi; bogăţia de ar curge nu vă lipiţi inima de ea. O dată a grăit Dumnezeu, aceste două lucruri am auzit: că puterea este a lui Dumnezeu şi a Ta, Doamne, este mila; că Tu vei răsplăti fiecăruia după faptele lui.......
 • 13 februarie 2016
  Gogu Șumudică a pariat probabil că Enache pleacă la Steaua!...
 • 12 februarie 2016
  parizer Iubit-am pe Domnul, că a auzit glasul rugăciunii mele, Că a plecat urechea Lui spre mine şi în zilele mele Îl voi chema. Cuprinsu-m-au durerile morţii, primejdiile iadului m-au găsit; necaz şi durere am aflat . Şi numele Domnului am chemat: "O, Doamne, izbăveşte sufletul meu!"...
 • 12 februarie 2016
  tara85yes georginio,tu esti poate un ,,prieten''de-al lui de la mioveni?doamne ce face invidia asta!!!!!!!!1...
 • 12 februarie 2016
  georginio Tineti-va ba panarama acasa.Sper ca Gigi nu mai e fraier sa mai dea vreun leu pe el.Astia se folosesc de el ca sa-i creasca cota....
 • 12 februarie 2016
  lulu Sumudica e cu foamea in gat! Si-a mintit in mod repetat jucatorii ca vor fi platiti, iar acum simte ca nu mai merge cu minciuna. Enache e un jucator foarte bun, el a vrut la Steaua, iar daca Becali l-ar lua, ar fi un transfer de apreciat. Aici nu sunt de acord cu tine......
Cladirile cu bulina rosie din Capitala le dau idei bizare politicienilor. "Sa le daramam si sa facem blocuri mai inalte"
BRAT