23 2016 16:54

Transferul la ASA, un mare esec? Inca o lovitura pentru Adi Mutu: ce s-ar putea intampla imediat dupa finalul sezonului

ASA Targu Mures a cerut intrarea in insolventa din cauza datoriilor. Detalii AICI

Optimile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV | Sambata, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Vicecampioana Romaniei a cerut intrarea in insolventa si isi ia adio de la competitiile europene. Ar putea fi o mare lovitura si pentru jucatori, convinsi de conducere sa joace fotbal "pe caiet" in a doua parte a acestui sezon.

Transferul lui Mutu, din luna ianuarie, a venit la pachet cu un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, in care ASA explica faptul ca toti jucatorii au acceptat sa isi primeasca salariile pentru perioada ianuarie - iunie abia la finalul sezonului.

"Toti jucatorii au fost de acord ca drepturile salariale cuvenite pentru aceasta perioada sa fie achitate de clubul nostru in luna iunie, la incasarea drepturilor TV.", au spus oficialii clubului din Targu Mures.

Intrarea in insolventa ar putea da peste cap aceste planuri, iar platile s-ar putea face cu intarziere, partial sau total, insa doar dupa mai multe etape specifice procesului de insolventa.

Lui Mutu nu i-au iesit deloc planurile la Targu Mures. Euro este tot mai departe, cu fiecare etapa in care fostul capitan al nationalei ramane doar pe banca de rezerve la ASA.

In vara anului trecut, DNA a pus sechestru asigurator pe 1,8 milioane de euro din conturile clubului. De acolo au inceput problemele. Conducerea a facut recurs la aceasta decizie si a tot sperat ca banii sa fie deblocati. Acum, ASA Targu Mures a depus actele pentru intrarea in insolventa si asteapta sa primeasca un termen din partea instantei.

Citeste si:
2 comentarii
  • 26 2016
    savafwtoilor unde ajunge ratatul iubitor de coca,dau faliment echipele ori retrogadeaza ,ca in franta ,ajaccio,la noi petrolul si acum asa tg mures.........
  • 23 2016
    din+pacate Transferul la ASA un MARE ESEC. NU ?. Este sigur tzeapa, nu vad rostul semnului intrebarii....
BREXIT. Petitia pentru un nou referendum a depasit 2.000.000 de semnaturi. Mesajul Comisiei Europene pentru Scotia
BRAT