Tamas i-a lasat MASCA pe stelisti de la primul antrenament! Testul care i-a impresionat pe Reghe si Neubert
4 2016 09:44

Tamas i-a lasat MASCA pe stelisti de la primul antrenament! Testul care i-a impresionat pe Reghe si Neubert

Tamas a ajuns ieri noapte in cantonamentul Stelei din Antalya, iar la cateva ore distanta a intrat la primul antrenament.

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Fundasul s-a antrenat la intensitate maxima si i-a impresionat pe membrii staff-ului tehnic. Tamas a fost primul la testele fizice si e apt sa intre pe teren chiar diseara, la meciul amical cu Djurgardens, anunta Gazeta Sporturilor. Tamas are sanse mari sa apara in primul 11 si la meciul cu Chiajna, primul oficial din acest sezon.

Fotbalistul de 32 de ani e vazut de Reghecampf drept cea mai buna optiune pentru centrul apararii, unde va juca alaturi de Varela.

2 comentarii
  • 4 2016
    uefa hello by all the tails from steaua-ghencea'''''''''we know you been champions league'''''''but please explay todays,what means:gigi and clona?'''''''''because we think is blow-job,jail and shepard shit....
  • 4 2016
    steaua+1947 din patru sorbituri e gata sticla......pai cum sa nu ramana astia masca.....cand pe gatlej se duce zici ca l-ai turnat in basca...
Misterele uzinei de preparare a uraniului de la Feldioara: "Una dintre cele mai incredibile povesti din energia romaneasca"
BRAT