6 2016 20:35

Steaua il poate lua pe Neymar din Maroc pentru doar 300.000 de euro. Mijlocasul este dorit si de Rednic la Dinamo! VIDEO

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Steaua si Dinamo se bat pentru Neymar al Marocului. Zoubir de la Petrolul a declansat duelul dintre cele doua mari rivale. Zoubir poate fi primul strain transferat de Steaua in 2016 si a 3-a achizitie a iernii, dupa Pintilii si Bourceanu.

300.000 de euro ii costa pe stelisti transferul marocanului de la Petrolul. Rednic vrea sa i-l sufle Stelei pe Zoubir. "Imi face placere sa aud ca sunt cluburi cum e Steaua care sunt interesate de mine. Stiu ca si Dinamo s-a interesat de mine. Steaua si Dinamo sunt echipe mari", spune marocanul.

Kharja a pus si el o vorba buna pentru prietenul lui marocan. Pentru Zoubir, stelistii ar putea sa-i trimita inapoi la Ploiesti pe Alcenat si Guilherme. Capra joaca tare pentru comoara sa: "Nu am primit pana acum nicio oferta".

"Neymar al Marocului" e supranumit Zoubir. Fanii Petrolului i-au pupat mana cand a venit la Ploiesti. "Ma mai striga lumea micul Zidane", glumeste acesta.
 

5 comentarii
 • 7 2016
  .ss ronaldinho de tunisia, zidane de algeria,neymar de maroc, messi de coreea, ronaldo de angola ..............................................
 • 7 2016
  luciano deva daca il ia pe Zoubir la FCSB , Becali da lovitura , are nevoie de el mai mult decat de Budescu , Zoubir e genul lui Sanmartean iar varsta il ajuta mult , doar sa ramana serios ....
 • 7 2016
  NUME nu e neymar din Ferentari ,cumva ?...
 • 6 2016
  Kramarica Pwlla ta e doar a ma ti :-)...
 • 6 2016
  sperma mai bine stoaia+fanii s-ar bate pt pwlla mea. care sa o suga mai mult....
Rezervele de uraniu pe care Romania e incapabila sa le exploateze de 30 de ani. "A fost un furt in buzunarul statului roman"
BRAT