Steaua are clauze ANTI-PARIURI in contracte. Dezvaluirea omului care a plecat de curand din Ghencea: "Nici carti nu aveam voie sa jucam"
9 martie 2016 08:20

Steaua are clauze ANTI-PARIURI in contracte. Dezvaluirea omului care a plecat de curand din Ghencea: "Nici carti nu aveam voie sa jucam"

Liverpool - Manchester United se vede la ProTV, joi, ora 22:00

Facem jocurile - ELeague, Campionatul Mondial de sporturi electronice, Sport.ro, luni si marti, de la 22.00

Cupa Romaniei: Dinamo - Dinamo 2! Miercuri, 21:00, Sport.ro! Foresta - Steaua: joi, 21:30, in direct la PRO TV!

Scandalul de pariuri in care a fost implicat Sumudica le poate face pe cluburile din Liga I sa isi ia masuri contractuale pentru a nu mai avea de pierdut in astfel de situatii. Steaua este deja unul dintre cluburile care si-au luat aceste masuri.

Laurentiu Rosu, secund la Steaua in mandatul lui Galca, terminat in vara lui 2015, a declarat pentru editia tiparita a Gazetei ca avea in contractul din Ghencea o clauza ce il impiedica sa joace la pariuri.

"Am avut clauza in contract ca nua veam voie sa joc la pariuri. La Vaslui nu-mi mai aduc aminte daca era, dar la Steaua aveam clauza in contract. Era un regulament de ordine interioara ce prevedea amenzi daca pariai. La Steaua nu era voie sa se joace nici carti. Nu m-au tentat niciodata si nici nu am jucat. Am vazut ca au mai jucat alti colegi de-ai mei in Spania, dar eu nu am jucat niciodata", a dezvaluit Laurentiu Rosu, fostul secund al lui Galca la Steaua.1 comentarii
  • 9 martie 2016
    johnneil La biserica este locul vostru. amin (cu litere mici). Ce ne-am face fara pacalici de la fecesebe? Ar fi viata mai trista. Asa insa astia ne mai reda zambetul pe fata. Cu alte cuvinte: Sunt alti mai prosti pe lumea asta. Se strang la fecesebe...
Ce sanse are legea conversiei creditelor in franci elvetieni sa fie aplicata. BNR se teme ca 2 banci vor avea probleme
BRAT