"Speram sa fim surpriza campionatului!" Hagi anunta ca revine in lupta la titlu dupa victoria cu Petrolul
21 februarie 2016 22:18

"Speram sa fim surpriza campionatului!" Hagi anunta ca revine in lupta la titlu dupa victoria cu Petrolul

PETROLUL 1-2 VIITORUL | O saptamana a durat "auto-eliminarea" Viitorului din lupta la titlu.

Hagi anunta dupa victoria la titlu ca Viitorul are in continuare sanse la campionat. Spera ca echipa sa fie marea surpriza in 2016:

"Am inceput prost anul, am fost suparat toata saptamana, dar azi mi-au placut baietii, mi-a placut determinarea, spiritul. Am avut si momente bune, si mai putin bune, dar sunt multumit per total."

"Ceilalti sunt favoriti, noi mergem usor-usor dupa ei. Stim ca le facem fata, am jucat cu toti si nu ne simtim sub nimeni. Dar trebuie sa fim realisti, nu avem experienta. Speram sa fim surpriza campionatului pana la capat, pana la ultimul meci, si sa luam campionatul.", a declarat Hagi la DolceSport, dupa meci.
 3 comentarii
  • 22 februarie 2016
    banel Blatistule,razi,blatistule cat mai poti,ca vine si la tine Justitia sa te arunce la gunoi,precum a facut cu ceilalti machidoni blatisti....
  • 22 februarie 2016
    vanga Papagalul asta de hagi,tot mai crede ca ii mai merge cu hotiile.E un nimeni si un nenorocit ordinar....
  • 22 februarie 2016
    jj Viseaza Gica viseaza ! Anul acesta nu vei lua campionatul ! Poate la anul. Nu ai tu nici psihologia si nici tactul si stiinta schimbarilor pentru a realiza asta. Poate Popoescu sa te ajute si m-as bucura pentru tine....
Vineri se adoptă componența Guvernului. Dragnea, întrebat dacă persoanele cercetate penal pot face parte din Cabinet: ”Da!”
BRAT