SONDAJ: Voteaza jucatorul anului in Romania! Cine a fost cel mai bun fotbalist din Liga I in 2014?

Jucatorul anului in Liga I sondaj Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Decembrie 2014, 17:12
Data actualizarii: Miercuri 17 Decembrie 2014, 17:01

Alege cel mai bun jucator din campionatul intern pe www.sport.ro. 

2014 se incheie, un an in care Steaua a devenit din nou campioana si conduce clasamentul la finalul turului sezonului 2014/2015. Astra a cucerit Cupa Romaniei si Supercupa, iar cele doua echipe au fost singurele care ne-au reprezentat in Europa League.

Steaua are cei mai multi nominalizati in sondajul pentru cel mai bun jucator din campionatul intern, cu trei nume, urmata de Astra, cu doi jucatori. Surpriza sondajul o reprezinta Mitrea, fundasul golgheter de la Viitorul lui Hagi. La 27 de ani, Mitrea e pe locul 2 in clasamentul marcatorilor, cu 10 reusite, la fel ca Tamuz si Tade. Keseru conduce topul, cu 12 reusite.

Lista nominalizarilor:

Gregory Tade (CFR)
Locul 2 in topul marcatorilor, locul 2 in Liga I cu CFR, in conditiile unor grave probleme financiare.

Toto Tamuz (Petrolul)
Golgheterul ploiestenilor, cu 10 reusite, Tamuz s-a impus rapid ca un marcator in Romania. Dorit si de Steaua, fostul jucator de la Hapoel a ajutat-o pe Petrolul sa ramana pe podium in acest final de tur.

Constantin Budescu (Astra)
Anul 2014 a fost cel mai bun din cariera lui Budescu. Capitan la Astra, cel poreclit "Sarmaluta" si-a condus echipa spre Cupa si Supercupa in fata Stelei si a prins si cateva meciuri la echipa nationala.

Gedrius Arlauskis (Steaua)
Lituanianul a revenit dupa patru ani in Romania, perioada in care a jucat extrem de putin in Rusia. Arlauskis s-a impus rapid la Steaua si l-a facut uitat pe Tatarusanu dupa primele meciuri. Acum e urmarit de echipe mari precum AS Roma, care a aflat ca Arlauskis ramane liber in vara.

Gabriel Enache (Astra)
Un jucator la fel de important ca Budescu pentru Astra, Enache a fost om de baza la cele mai importante trofee din istoria clubului giurgiuvean si a prins si primele minute in tricoul nationalei. Enache a facut un meci urias contra lui Lyon in preliminariile Europa League.

Lucian Sanmartean (Steaua)
Magicianul Stelei e favoritul principal la premiul de cel mai bun jucator din Liga I. Sanmartean i-a incantat pe fanii campioanei, dar si pe cei ai nationalei in preliminariile EURO 2016. In 2014, Sanmartean a cucerit primul titlu in Romania, campion cu Steaua.

Kamil Bilinski (Dinamo)
Intr-un sezon negru pentru dinamovisti, Bilinski a reusit opt goluri si le-a demonstrat fanilor ca a meritat increderea conducerii dinamoviste.

Bogdan Mitrea (Viitorul)
Surpriza turului de campionat in Liga I! La 27 de ani, Mitrea a fost cel mai important jucator al lui Hagi, care a revenit pe banca la propria echipa. Fundas central, Mitrea a marcat de 10 ori si e egal cu Tamuz si Tade si la 2 goluri in spatele lui Keseru. Cu reusitele sale Viitorul a urcat pe 9, cel mai bun loc de la promovare.

Taher Bawab (Craiova)
Unul dintre cele mai importante transferuri pentru CSU Craiova. Bawab a jucat excelent sub comanda cuplului Cartu/Sandoi iar CSU a urcat pe locul 6, dupa o serie de 12 meciuri fara infrangere.

Claudiu Keseru (Steaua)
Keseru a avut un an magic, in care a devenit unul dintre cei mai importanti marcatori din Europa. Keseru e golgheterul Ligii I iar in acest tur a reusit o performanta istorica, 6 goluri in partida cu Pandurii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!