REPLICA lui Gnohere, dupa ce a fost comparat cu un TRACTOR: "Asta e raspunsul meu!"
23 octombrie 2017 12:04

REPLICA lui Gnohere, dupa ce a fost comparat cu un TRACTOR: "Asta e raspunsul meu!"

Gnohere a reusit 5 goluri in 2 meciuri pentru Steaua!

Francezul Gnohere e atacantul momentului pentru Steaua! Chiar daca nu a fost titular in absenta lui Alibec, Gnohere a intrat in repriza a doua a partidei cu Beer Sheva si a marcat de doua ori, iar in meciul cu ACS Poli a reusit un hattrick. Gnohere a tinut sa-si plateasca si niste polite catre oamenii care l-au criticat. Dumitru Dragomir, fostul sef LPF, l-a comparat pe atacantul Stelei cu un tractor.


"Acesta este raspunsul meu pentru criticile tale!
", a postat Gnohere pe Instagram.

"O bucurie incredibila dupa ce a marcat 3 goluri", a mai scris atacantul Stelei.

Gnohere a devenit golgheterul Ligii I in urma acestui rezultat, cu 8 goluri. FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
2 comentarii
  • 23 octombrie 2017
    nik Dar gramatica cu cine ai facut-o ma? Ca esti...harcea-parcea,vai mama ta.......
  • 23 octombrie 2017
    harpa-force dak alibec a meritat ateta alintaturi doar ptr ca ii se dadea dreptu sa bata loviturile de la 11 metri si asa a facut si el goluri la fcsb insemna ca bizonu care a dat din actiune trebe lasat titular inca 2 ani chiar dak nu mai face nimic e jucator de calitate nu cum e si alibec care nare pornire nici macar ca melcu il atinge unu ridica manile sus si plange dc ai luato ma uite dom albitru :)) a furat mingea zi sa me dea inpoi :) oare e jucator sau e mapet mascota mai pe romaneste a lui fcsb cn da 10 mil pe o mascota ?...
Vineri se adoptă componența Guvernului. Dragnea, întrebat dacă persoanele cercetate penal pot face parte din Cabinet: ”Da!”
BRAT