11 ianuarie 2016 17:14

Reghe cauta un golgheter, Rusescu anunta: "Vreau sa ma intorc la Steaua!"

Steaua cauta un golgheter pentru 2016, dupa ce Tade a fost trimis sa se antreneze singur, iar Budescu si Marica au fost ratati de Becali.

Ziua FINALA! Sambata,17:00 Finala U19: Academia Hagi - UTA! 19:00 Special: VINE CUPA! 20:45, in direct la Sport.ro, Finala Cupei: Astra - FC Voluntari!

Sambata, 3 iunie, 21:45 Finala Champions League: Real Madrid - Juventus, in direct la PRO TV!

Din Turcia, Raul Rusescu spune ca isi doreste sa revina la Steaua, insa vrea sa-si duca la capat contractul pe care il are in acest moment.

Fostul golgheter al Romaniei e convins ca Steaua poate lua titlul pentru a patra oara la rand acum ca Reghe a revenit la echipa:

"Vreau sa ma intorc la Steaua la un moment dat da, ar fi frumos. Dar acum imi doresc sa joc, imi doresc sa-mi termin contractul pe care-l am acum, imi doresc sa o fac cu brio. Am spus tot timpul, Steaua este favorita la titlu si va castiga si anul asta campionatul", a declarat Rusescu potrivit DolceSport.

Atacantul a vorbit si despre Romania la Euro 2016 si o posibila convocare pentru el in Franta: "Ar insemna indeplinirea unui vis. Si cred ca ne putem califica din grupe, de ce nu?"2 comentarii
  • 12 ianuarie 2016
    energie22 sa vina keseru inapoi...
  • 11 ianuarie 2016
    wcsb toti ratatii oportunisti vin la urma sa se infrupte din munca altora....
BRAT