25 februarie 2016 21:20

Reactia lui Sumudica dupa primul interviu dat de Mihai Stoica! Cei 3 oameni de care se teme de la Steaua

Meme Stoica poate sta din nou pe banca Stelei, dar nu vrea. La recomandarea lui au venit doar 2 jucatori - Bawab si Pintilii. "Steaua nu e favorita la titlu" - spune Meme in Gazeta Sporturilor.

Bucurati-va de fotbal! Marti, 21:45 Real - Atletico! Miercuri, 21:45 Monaco - Juventus! Joi, 22:00 Celta - Man United!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Imaginile cu Meme si Reghe imbratisati la goluri sunt istorie. Meme nu revine pe banca Stelei. Se teme ca Steaua nu va reusi al 4-lea titlu la rand.

"Steaua a fost masacrata. A ajuns bataia de joc a unor arbitri. Astra e principala favorita la titlu", spune Meme, care l-a sunat pe Sumudica si i-a cerut sa n-o mai numeasca FCSB pe Steaua.

"Nu comnetez eu ce a zis domnul Mihai Stoica. Ei sunt avantajati in momentul de fata avand in vedere ca-l au si pe Mihai Stoica langa ei! Atata timp cat este MM-ul, cat e Reghe, cat e Gigi, sunt puternici!", e reactia lui Sumudica.
 3 comentarii
  • 26 februarie 2016
    SUSENARU Sumudica de cand a venit MIRESA fcsp se nueste FAC....Z B....SI BUZITE PENTRU PENTRU ASTRA SI COMISII...
  • 26 februarie 2016
    pop Cum sa nu spuna FCSB daca asa-i numele echipei ?!? Ce-o fi crezind ca inseamna , fotbal club STINA LUI becali cumva ?!? Desi nu ar fi departe de adevar ......
  • 25 februarie 2016
    Stra+luce+nthory+de+nord zise ROZETA jilavei..... mmatii de detinut......
BRAT