Prima lovitura MONDIALA data de Klopp la Liverpool! Transferul lui Gotze e din ce in ce mai aproape
29 martie 2016 13:19

Prima lovitura MONDIALA data de Klopp la Liverpool! Transferul lui Gotze e din ce in ce mai aproape

Mario Gotze isi doreste o noua provocare dupa 3 sezoane deloc remarcabile alaturi de Bayern Munchen. Liverpool il vrea neaparat, iar Klopp e cheia pentru succesul afacerii.

Steaua - Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Express anunta ca Gotze si-a dat deja acordul sa joace din nou pentru fostul sau antrenor de la Borussia, cel care a obtinut maximum din calitatile sale. Gotze, marcator al golului decisiv in finala Mondialului din 2014, le-a transmis apropiatilor sai ca o va parasi in vara pe Bayern, unde a ajuns in 2013 de la Dortmund. Transferul sau va costa intre 20 si 25 de milioane de euro, valoarea scazuta fiind determinata de faptul ca mijlocasul ofensiv intra in ultimul an de contract cu Bayern.

Gotze a fost titular intr-un singur meci de Bundesliga din octombrie pana azi, fiind chinuit constant de accidentari.

Chiar daca n-a avut cea mai buna relatie cu Pep Guardiola, Gotze nu e convins nici de plecare catalanului la City. Express anunta ca venirea lui Ancelotti pe banca supercampioantei din Bundesliga nu i-a schimbat in niciun fel opinia in privinta plecarii la Liverpool.

Mario Gotze, care implineste 24 de ani in iunie, a jucat la seniori doar pentru Borussia si Bayern. La echipa nationala are 49 de meciuri si 16 goluri marcate.2 comentarii
  • 29 martie 2016
    zeet Mai trebuie 4 jucatori buni ca Liverpool sa se bata la titlu....
  • 29 martie 2016
    asdasdasd sturidge Cutinho : Firminho : Coetze Hendrson -Chan Moreno : Skartel :----: clayn , cred ca liverpool se poate bate la titlu .......
Cortegiul funerar al Regelui Mihai, întâmpinat la Palatul Regal de peste 1000 de persoane: "Monarhia salvează România"
BRAT