29 martie 2016 21:07

Pe 7 mai se implinesc 30 de ani de cand Steaua a devenit campioana Europei. "N-avem bani s-o chemam pe Barcelona"

Eroii de la Sevilla vor sarbatori la Cheile Gradistei 30 de ani de la finala cu Barcelona.

Joi, 29 septembrie, ora 20:00 la PRO TV: Steaua - Villarreal! Bucurati-va de fotbal!

Marti, 27 septembrie, 21:45: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV!

Pe 7 mai se implinesc 30 de ani de cand Steaua a devenit campioana Europei. "N-avem bani s-o chemam pe Barcelona", anunta Duckadam. 

Duckadam nu s-a suparat ca fanionul cu autografe de la finala din '86 a ajuns la un dinamovist. "N-are nicio legatura, eu cred ca acest domn e un fan al fotbalului romanesc si al performantei care a fost realizata", spune Duckadam.
 Citeste si:
2 comentarii
  • 30 martie 2016
    simion Desi parerea mea ,subiectiva bineinteles ,este ca Steaua apartine mai mult lui Becali decat armatei acelasi Becali ar fi trebuit sa se ocupe de acest eveniment. Cat despre bani Becali a facut oficial 100 milioane euro cu Steaua. Ar avea de unde,nu? Sau ii trebuie pt fete......
  • 29 martie 2016
    PUSCARIE+PENTRU+STUNCAN+TALPAN+MIRONICA+SI+UDREA Sa plateasca Tudorel Stoica ca prea are ura pe aceasta echipa. Cit desp[re Iordanescu sluga asta a lui oprea pul a gabriel minerul de aur este un dobitoc spurcat si latra fara sa stie la cine...
Cladirile cu bulina rosie din Capitala le dau idei bizare politicienilor. "Sa le daramam si sa facem blocuri mai inalte"
BRAT