7 2016 19:27

Oficial! Primul transfer din aceasta iarna pentru Dinamo! Rednic a adus un jucator liber de contract

Dinamo face primele mutari din pauza de iarna. 

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Dinamo s-a inteles cu Sergiu Hanca, fostul jucator de la ASA Targu Mures. Fundasul in varsta de 23 de ani a semnat pe 3 ani si jumatate cu Dinamo, dupa ce a negociat cu mai multe echipe. Danciulescu a confirmat afacerea.

"Am semnat cu Hanca, fostul jucator al lui ASA. Erau discutii mai vechi. Totul s-a concretizat astazi. Ma bucur foarte mult. Este un jucator pe care l-am urmarit, un jucator polivalent, tanar.

Sper sa se integreze cat mai repede. A venit din postura de jucator liber de contract. Erau 3 echipe interesate de Hanca. Noi aveam cea mai mica oferta, dar vad ca pana la urma a ajuns la noi", a declarat Ionel Danciulescu la Digi. Citeste si:

#Dinamo

#Sergiu Hanca

2 comentarii
  • 7 2016
    big+koy bagati-ai pl in maata de dinamuye+fani...
  • 8 2016
    asgasg Astia ca tine ar trebui tinuti o saptamana intr-o celula cu niste baieti din puscarie si violati.Si la fiecare iesire din asta de "baiat smecher" care de fapt e una de om nebun , inca o saptamana acolo ..si tot asa pana iti ies pe c*r talentele de smecher de carton...
  • 7 2016
    gogaie nici nu-mi imaginam c-ar fi investi si kknarul ala de negoita vreun cent ! la fel ca taranoiu' celalalt de la Steaua ! "gratis cat mai multi " ! calitatea nu conteaza !...
BRAT