11 2018 10:19

OFICIAL | Ionut Lupescu si-a depus candidatura la presedintia FRF! "V-am auzit, am inteles, am cantarit si am luat decizia!"

Ionut Lupescu si-a anuntat in mod oficial candidatura la alegerile FRF.
 

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Ionut Lupescu a luat decizia finala si si-a depus candidatura pentru presedintia FRF. Anuntul a fost facut prin intermediul unei postari pe pagina de Facebook a lui Flori Lupescu, sotia fostului international.

"Sunteti multi care mi-ati solicitat de-a lungul ultimului ani sa imi pun experienta, cunostintele si pasiunea in serviciul fotbalului din tara mea. V-am auzit, am inteles, am cantarit si am luat decizia conforma cu dorintele voastre, sa imi depun candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Flori Lupescu.

Ionut Lupescu este sustinut de "Generatia de Aur", precum si de Cristi Balaj. Fostul arbitru va intra in echipa lui Lupescu.

3 comentarii
  • 12 2018
    Dumitrica Nuuuuuuu D-le Lupescu , nu faceti asta pt ca o sa va face-ti praf imaginea pt care ati muncit atat ca fotbalist, cat si ca om. Imi doresc din tot sufletul sa ma insel Cu stima, un dinamovist!...
  • 11 2018
    sorin Care Lupescu? Prunea, Popescu, Hagi, Piturca ... Blatisti, puscariasi......
  • 11 2018
    Cosma Fratii Becali vor din nou conducerea fotbalului romînesc......
BRAT