28 ianuarie 2016 12:24

O noua lovitura pentru Mutu! Procurorii italieni i-au pus SECHESTRU pe unul din conturi! Cati bani are blocati

Adrian Mutu figureaza pe lista conducatorilor si jucatorilor de club din Italia pe ale caror conturi a fost pus sechestru, in urma declansarii investigatiei "Offside".

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 31 octombrie, 21:45: AS Roma - Chelsea! Joi, 2 noiembrie, 22:00 Steaua - Beer Sheva!

Bate Cupa! Marti si miercuri la PRO X, de la 20:30: Sepsi OSK - CSU Craiova si Sanatatea Cluj - Steaua

Gazzetta dello Sport informeaza ca atacantul roman (37 de ani), al carui transfer la Fiorentina este anchetat de procurorii din Napoli, are pus sub sechestru asigurator o suma de 211.000 de euro. Lista persoanelor cu cele mai semnficative conturi blocate arata astfel:

Hernan Crespo (antrenor la Modena, fost jucator la Parma si Inter) - doua milioane de euro, Alessandro Moggi (fostul impresar al lui Adrian Mutu) - un milion de euro, Diego Milito (fost atacant la Inter Milano) - 720.000 de euro, Antonio Nocerino (AC Milan) - 422.000 de euro, Ezequiel Lavezzi (PSG) - 400.000 de euro, German Denis (Atalanta) - 321.000 de euro, Adrian Mutu (ex-Fiorentina si Inter) - 211.000 euro, Adrian Galliani (presedinte Milan) - 240.000 euro.

Cazul numit "Offside" a inceput la Napoli in 2012, unde patru procurori au detectat o retea in care sunt angrenate 35 de cluburi din Serie A si B, precum si peste 100 de persoane. Mecanismul fraudulos priva Statul italian de incasarea taxelor provenite din tranzactiile comerciale privind transferurile de jucatori.

Sursa: MediafaxFULLSCREEN
O noua lovitura pentru Mutu! Procurorii italieni i-au pus SECHESTRU pe unul din conturi! Cati bani are blocati
  • /
Citeste si:

#Adrian Mutu

3 comentarii
  • 28 ianuarie 2016
    relu ce ma bucur..sai dea si 2-3 ani la mititica.creca toti il vor pe parvenitul asta in puscarie.sa nul mai vedem.e o rusine de om.si la ce narcisit e sigur citeste comentariile. MUTELE ...GOGU DACA CITESTI..DUTE LASANE...FA 2-3 ANI DE PUSCARIE SI DUPA MUTATE IN ALASKA...
  • 28 ianuarie 2016
    banel Mutu poate fi orice dar nu un om responsabilcorect,familist sau fotbalist.El este exponentul prostiei umane,dusa la paroxism.Nu a invatat nimic din greselile anterioare si sper sa-i dea italienii cativa ani de meditatie in inchisoare,ca poate,poate il mai maturizeaza,poate!!...
  • 28 ianuarie 2016
    dada ahhahahahahahHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA SI EL ZICEA CA NU IL VIZEAZA PE EL ACUM CATEVA ZILE AHAHAHHAHAHAHAHAHA MILOGH DE 2 LEI...
BRAT