"Nu a fost adus peste capul meu" Reghe explica motivul pentru care a decis sa apeleze la Tade! Ce spune despre forma lui Marica
27 2016 10:56

"Nu a fost adus peste capul meu" Reghe explica motivul pentru care a decis sa apeleze la Tade! Ce spune despre forma lui Marica

Laurentiu Reghecampf sustine ca decizia de a-l rechema pe Tade in lot i-a apartinut, iar asta s-a intamplat inainte de meciul cu Voluntari. 

Cei mai buni copii din Romania! Cupa Hagi Danone, finalele: in direct la Sport.ro duminica de la 11:00, 12:00 si 17:00!

Galatasaray - Fenerbahce, joi, ora 21:15. Finala cupei Turciei la Sport.ro! Finala UEFA Champions League, Real - Atletico, pe 28 mai, 21:45, ProTV

Reghecampf spune ca Tade revine in lot pentru ca nu si-a gasit echipa in perioada de transferuri, iar acum va pune presiune pe Marica, cel care n-a reusit sa inscrie in primele doua meciuri la Steaua.


"Sunt mai multe motive pentru aducerea lui Tade. In primul rand a trecut perioada de transfer si nu am putut sa-l transferam. E in continuare jucatorul Stelei si trebuie sa-i oferim conditii de pregatire. Alt motiv, am avut discutii cu patronul si ma bucur ca a inteles. Avem jucatori de valoare care au nevoie de concurenta.

Nu-mi fac probleme in privinta lui Marica. El isi doreste mai multe decat oricine sa marcheze. E o presiune, dar trebuie sa avem putina rabdare", a spus Laurentiu Reghecampf.

"Toate meciurile sunt cu presiune, indiferent de situatie, asta e Steaua.

Tade nu s-a antrenat cu Steaua pentru ca am luat o decizie inainte de perioada de pregatire si anume sa-l lasam pe Tade sa plece de la Steaua, el avand o oferta sau doua din China. Nu s-au realizat ofertele, Tade nu a plecat de la Steaua, trebuie sa-i oferim un program de pregatire. Decizia sa nu vina Tade in cantonamentul ne-a apartinut tuturor. Acum luam deciziile impreuna. Nu a fost adus nimeni peste capul meu. Tade a facut doar antrenamente fizice, nu a lucrat si cu mingea.

Decizia sa-l readucem pe Tade la echipa am luat-o inainte de meciul cu Voluntari, dar nu am spus-o presei.

Tade e in lotul echipei pentru maine. Avem problema cu Bawab. S-a accidentat ieri la antrenament, speram sa nu fie o accidentare foarte grava. Speram sa nu fie o accidentare foarte grava.

De ce sa nu mai apara Tamas in primul 11? A gresit, e adevarat. dar cu totii am gresit, chiar si noi, cei de pe banca", a spus Laurentiu Reghecampf pentru Dolce.


 

4 comentarii
 • 27 2016
  +++ Tade se misca mai bine decit Marica...
 • 27 2016
  Stra+luce+nthory+de+nord fcsb+fanii= veceul meu prferat cand ma c.a.c. si nu trag apa....
 • 27 2016
  +++ marica e terminat , in plus e si figurant...
 • 27 2016
  steaua+1947 sunt un mare läbar frustrat...
 • 27 2016
  Gigi Esti foarte sincer :))))))))))))))...
 • 27 2016
  Stefania iar comentezi ma muila pe aici?...
 • 27 2016
  Gheo "De fotbal nu ai habar / Dar continui sa improsti!/ E bine ca recunosti / Tu singur ca esti...lab.ar !...
Fosta sotie a lui Dan Condrea spune ca patronul Hexi Pharma a fost agent SIE si ca a fost filat de SRI. Declaratiile femeii

VIDEO PLAY

Imagini ingrijoratoare filmate pe aeroportul JFK. Atacurile

iLikeIT. Orice masina cu computer de bord poate fi modificat

Vezi mai multe stiri video
BRAT