"Ne trebuie fundas? Pai sa-l aducem pe fratele meu de la Viitorul!" Propunerea facuta de Gnohere sefilor Stelei
27 iunie 2017 09:19

"Ne trebuie fundas? Pai sa-l aducem pe fratele meu de la Viitorul!" Propunerea facuta de Gnohere sefilor Stelei

Vezi si - ULTIMA ORA | Al doilea transfer pregatit de Dinamo. Dupa Salomao, Contra asteapta un atacant legitimat la JUVENTUS

Steaua - Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Bizonul Gnohere a vorbit intr-o conferinta de presa in cantonamentul din Olanda. Atacantul stelist s-a amuzat pe seama lui Alibec, pe care l-a strigat "Grasule", dar a abordat si un ton mai serios, vorbind despre lupta la titlu.

Gnohere a vorbit si despre transferurile Stelei, acesta propunand, mai in gluma, mai in serios, un fundas. Cel mai bun prieten al sau de la Viitorul a fost propus pentru o mutare pe axa Viitorul - Steaua.

Gnohere a aflat ca stelistii cauta un fundas si l-a propus pe Kevin Boli.

"Cautam un fundas? Prietenul meu joaca in campionatul Romaniei. Il cheama Kevin Boli! Pe el l-as propune daca mi s-ar cere un sfat! Dar eu nu sunt aici sa fac rost de fundasi. Totusi, pe el l-as propune. Sunt sigur ca sefii clubului vor face ceea ce trebuie pentru a aduce un fundas bun", a spus Gnohere.

In varsta de 26 de ani, Kevin Boli evolueaza de doua sezoane la Viitorul, fiind titular in echipa lui Hagi. Acesta a mai jucat la Sedan si Mouscron.0 comentarii
A doua zi de doliu național. Peste 16.000 de oameni au așteptat chiar și 9 ore pentru a-i aduce un omagiu Regelui Mihai
BRAT