23 ianuarie 2016 18:02

"Mutu vrea la Euro? E o gluma! Deocamdata sa slabeasca"! Seful din Liga I care rade de ambitiile Briliantului sa prinda ultimul turneul final din cariera

Marica a ales Steaua ca sa intre in forma pentru Euro, Mutu s-a adus la ASA din acelasi motiv, acum si Pancu isi propune sa prinda turneul final.

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Dumitru Dragomir, noul presedinte de onoare de la Voluntari, rade de intentiile lui Mutu si Pancu de a se lupta pentru un loc la Euro 2016.

"Nu am vorbit cu Pancu, dar de glume suntem buni toti. E o gluma ca Mutu vrea la Euro. Deocamdata trebuie sa slabeasca. Sa stiti ca varsta nu a iertat pe nimeni", a declarat Dragomir la Sport.ro.

Mutu nu a avut loc in prima echipa a celor de la ASA in amicalul de vineri, cu FC Zira, pierdut cu 1-0. Grigoras a decis sa-l lase pe banca pe Briliant.
 4 comentarii
 • 23 ianuarie 2016
  aa Mutu vrea la euro! Asta ar fi una dintre glume....
 • 23 ianuarie 2016
  stra+luce+nthory+de+nord luavas in pl stoaia+fanii+mutu...
 • 23 ianuarie 2016
  dan Mutu poate sa ajunga la Euro,conditia este sa-si procure bilete din timp sau sa cumpere tricouri cu cei care joaca la Euro si poate castiga in felul acesta un bilet.Poate Mutu are impresia ca este campionat de sumo,nu de fotbal....
 • 23 ianuarie 2016
  steaua+1947 nu zice hop...pana nu sari.....acum il ia ciobanul.....il pune reghe sa suga din punga.....si aleluia burdihanul...in alta parte e problema......sa nu ajungi sa sugi din p--a ,nu din punga.....daca il gasesc pe asta cu faina.....sau cu mai te miri ce ,tragand la dunga...............
BRAT