Moment de reculegere la toate meciurile din Liga 1! Decizia luata astazi de LPF  
7 decembrie 2017 17:38

Moment de reculegere la toate meciurile din Liga 1! Decizia luata astazi de LPF  

LPF a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că toate meciurile din Liga I din acest an vor fi precedate de un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale, Regele Mihai al României, iar toţi jucătorii şi antrenorii vor purta banderole de culoare neagră.

"Liga Profesionistă de Fotbal este profund îndurerată de trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale, Regele Mihai al României. În conformitate cu Hotărâre Guvernului nr. 870 / 2017, Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile din Liga 1 Betano din acest an să fie precedate de un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale, Regele Mihai al României, iar toţi jucătorii şi antrenorii vor purta banderole de culoare neagră", a anunţat lpf.ro.

Regele Mihai I a murit marţi, la ora 13.00, ora României. Regele împlinise în 25 octombrie vârsta de 96 de ani.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai va fi adus în ţară în 13 decembrie, la ora 11.00, iar în 16 decembrie, la ora 12.30 va avea loc slujba de înmormântare la Catedrala Patriarhală, iar la 18.45, va avea loc slujba de îngropare, la Curtea de Argeş.

sursa: news.roFULLSCREEN
Moment de reculegere la toate meciurile din Liga 1! Decizia luata astazi de LPF  
  • /
1 comentarii
  • 7 decembrie 2017
    Gogu Oare și Iliescu ține doliu și momente de reculegere ?...
  • Acum 11 ore si 41 minute
    Stroe Nu cred ca tine Ilici doliu. Dar sigur cand moare Ilici nu tine nimeni moment de reculegere pe un teren din Romania pentru el....
Principesa Margareta și președintele Iohannis merg în Parlament, la ședința dedicată memoriei regelui Mihai. LIVE, ora 15
BRAT