3 2017 14:40

Mititelu vrea pe noul Oblemenco: "Platim oricat! Ar fi un abuz sa ne interzica accesul pe acest stadion!"

Adrian Mititelul vrea ca echipa lui sa isi joace meciurile din Liga a 4-a pe noul stadion din Craiova.

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Noua arena a Craiovei va fi inaugurata in mai putin de o luna, iar Adrian Mitielu e convins ca aceasta va fi casa si pentru echipa lui.

“Nimeni nu ne poate interzice accesul pe acest stadion. Nici nu concep sa nu ne lase. Platim chirie, nu jucam gratis. Desi din ce stiu CS U nu va plati nimic. Chiar sunt curios cum vor face. Pentru ca ar fi abuz in serviciu ca unora sa le iei banii, iar altora nu. In fine, nici nu conteaza, noi platim sa jucam."

Va fi o chirie mare, nu stiu cat deocamdata, dar nu conteaza. Platim! Vin suporterii in numar mare si ne vor ajuta sa platim chiria, macar partial si tot e bine. In termen de 30 de zile trebuie sa primesc raspunsul."

"Pe National Arena au jucat Steaua, Dinamo, Rapid si Astra. Aici de ce sa nu se poata? Ar fi un abuz in serviciu sa ne interzica", a spus Mititelu in Gazeta Sporturilor.

 

⚪???? Din tată în fiu! Acesta trebuie să fie imboldul prezent la meciurile Universității Craiova. Tocmai de aceea, vrem să-ți transmitem un mesaj. Da, ție, adolescentului din ziua de astăzi: tatăl tău te-a dus de mic pe ????️ Stadionul „Ion Oblemenco” să îți insufle spiritul alb-albastru și a reușit. Acum a sosit momentul să îi răsplătești eforturile. Veniți, împreună, în noua casă a Științei, să vă bucurați de performanțele lui ???? Băluță, Mitriță & restul alb-albaștrilor. Nu vă putem promite că vom câștiga mereu, dar, cu siguranță, vom lupta până la ultima suflare pentru ca voi, cei mai frumoși suporteri din țară, să fiți mândri de noi. ???? ???? Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pe măsură ce se apropie inaugurarea. ???? DĂ-I „TAG” / ETICHETEAZĂ-L pe tatăl tău la această postare și hai să reîntregim marea familie alb-albastră! ⚪???? ???? #CumparaAbonament pe #NoulOblemenco: ???? De la magazinul mobil al Științei, situat în Piața „Mihai Viteazul” (Program: Luni - Vineri, orele 09:00 - 21:00) ➡️ http://bit.ly/2uWy5oq ???? On-line, de pe platforma Eventim.ro ➡️ http://bit.ly/2vGUV3t ???? Sursa FOTO: Compania Națională de Investiții

A post shared by UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial) on

5 comentarii
 • 6 2017
  Mircea Numai acest ziri.putitputea sa deao astfel de stire.Duceti-va dracu cu mititelu. vostru cu tot...
 • 3 2017
  gigi uite prazu are stadion muica....sa vedem cat tine...asa minuneeeee nea marine...
 • 3 2017
  Mary An Vorbesc si sclavii de partid unde at trebui sa joace FCU 1948, noi la Celaru sau Bechet am fost cat aduna ei in 4-5 meciuri la Severin...penibil...daca si sclavii de suporteri au ceva impotriva...dar conducere PSD.......
 • 5 2017
  Adrian latrasi firial draq :))...
 • 3 2017
  Adrian mai taci in familia mati de tigan!!! mars si joaca pe stadionu la bustuchin cu sclavi tai de 2 lei...
 • 3 2017
  gigi La 2-3 spectatori, echipa lui Mititelu poate sa joace si pe Extensiv !...
Reacția violentă a unui taximetrist, când i se cere să pornească aparatul de taxat. ”Vrei să te dau altfel jos?”
BRAT