15 2016 15:03

Mesaje pentru Mihai Stoica dupa vestea cea mare primita astazi: Reghe il cheama la meciul cu Chiajna! Meme va fi noul Lutu in echipa lui Becali


	Mesaje pentru Mihai Stoica dupa vestea cea mare primita astazi: Reghe il cheama la meciul cu Chiajna! Meme va fi noul Lutu in echipa lui Becali

Mihai Stoica a fost eliberat din inchisoare dupa 713 zile de stat dupa gratii.

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Mihai Stoica a primit astazi vestea cea mare. Tribunalul Buftea a respins recursul procurorilor si a dat o sentinta definitiva: fostul manager al Stelei iese din inchisoare dupa ce a executat 713 zile din pedeapsa de 3 ani si 6 luni din Dosarul Transferurilor.

Stoica si-a castigat 214 zile de libertate cu munca prestata dupa gratii (94 de zile) si cu cele 4 "lucrari stiintifice" scrise in inchisoare.

"Il asteptam alaturi de noi la meciul cu Chiajna", a spus Laurentiu Reghecampf, care a postat si un mesaj pe Facebook la cateva minute dupa verdictul judecatorului.

Si Thomas Neubert i-a transmis un mesaj de felicitare lui Mihai Stoica.

Mihai Stoica urmeaza sa se intoarca in echipa de conducere a lui Gigi Becali, insa nu intr-o functie oficiala, pentru ca sentinta data pe 4 martie 2014 nu ii permite, ci in rolul de consilier al patronului Stelei, asa cum este si Ionut Lutu.

Mihai Stoica nu va avea voie sa stea pe banca la meciurile oficiale si nici nu va avea drept de semnatura la Steaua.

1 comentarii
»
Anunt ingrijorator venit din partea ANM. Ce se va intampla in august in Romania
BRAT