Marica si Mutu in ACEEASI echipa? Mutu a dezvaluit care e MARELE PARIU pe care l-a pus cu Marica in 2016

Adrian Mutu Ciprian Marica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Februarie 2016, 11:42
Data actualizarii: Vineri 12 Februarie 2016, 11:50

Mutu a semnat cu ASA si viseaza la un start perfect in meciurile oficiale. Daca va confirma la Tg. Mures, Mutu spera sa joace la Euro cu nationala Romaniei.

Briliantul s-a motivat cu un pariu facut alaturi de prietenul Marica. Mutu vrea sa marcheze mai multe goluri decat va reusi fostul sau coleg din nationala in tricoul Stelei.

"Era o idee sa jucam amandoi in aceeasi echipa. Nu s-a intamplat pana acum, dar cred ca Marica nu va avea contracandidat pentru postul de atacant, daca va fi in forma maxima. Am vorbit, suntem prieteni. Ne-am tachinat, am vorbit despre cine inscrie mai multe goluri. Sa vedem cine va reusi si cine isi va duce echipa la titlu. Nu stiu daca Liga I e mai puternica atunci cand noi doi suntem pe teren, dar e mai interesanta pentru spectatori. Sper sa aducem un plus de experienta, spectacol, sa facem lucruri bune", a spus Mutu pentru site-ul LPF.

Atacantul explica de ce a ales propunerea lui ASA Tg. Mures. Colegii l-au impresionat pe Mutu in prima luna de antrenamente.

"Sper sa intram in play-off. E primul obiectiv. Apoi ne facem si noi gandurile noastre. Acestea sunt obiectivele principale ale echipei, nu doar ale mele. Steaua si Astra au putin mai multe sanse decat noi. Ma voi implica total in indeplinirea obiectivelor, asta e stilul meu. ASA m-a vrut mai mult decat alte echipe din Liga I. Am ales asa pentru ca e o echipa tare, solida, unde cred ca pot arata in continuare calitatile pentru a juca la un anumit nivel. Sunt foarte multumit de baieti, de ceea ce am gasit la ASA. Am coechipieri seriosi, profesionisti, cu o mare dorinta de a prinde play-off-ul si, dupa aceea, de a se bate cu cele mai bune echipe din prima Liga", a adaugat Mutu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!