"Marica a sunat in seara asta!" Surpriza uriasa: Anuntul lui Gigi Becali despre starea atacantului de Euro al Stelei
8 martie 2016 21:45

"Marica a sunat in seara asta!" Surpriza uriasa: Anuntul lui Gigi Becali despre starea atacantului de Euro al Stelei

Marica a rezistat 30 de minute cu Dinamo si s-a accidentat. S-a dus la vraci sa se vindece.

Marius Lacatus vine la Ora exacta in sport, joi, de la 10:45, la Sport.ro!

KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata 10 decembrie | Sport.ro si pe voyo.ro de la 23:00

BUCURATI-VA DE FOTBAL: VILLARREAL - STEAUA, maine la ProTV si pe voyo.ro - 18:00! Special: Ziua Nationala incepe la 17:00 pe Sport.ro!

Gigi Becali a anuntat ca nu l-a putut opri pe Marica sa plece la vraci pentru ca jucatorul nu e platit de Steaua si are libertate total. In schimb, lui Filip i-a fost interzis s aplece.

Patronul Stelei surprinde si anunta ca Marica l-a sunat si a anuntat ca poate juca inca de duminica, in fata Astrei.

"S-a discutat despre plecarea lui Marica si a lui Filip la vraci. Am zis, da Meme, Marica poate sa plece, pentru ca nu are obligatii fata de mine, joaca fara bani, joaca pentru Euro si nu pot sa-l tin. Dar Filip nu pleaca. Nu cred in aceste metode."

"Nu sunt vrajitorii cum spune lumea, dar eu cred ca lucrurile astea fortate dauneaza organismului. Credeti ca femeia aia stie ea mai multe decat stiu alti doctori mari?"

"Marica a sunat in seara asta si a zis ca poate sa joace duminica. Am zis ca nu vreau sa joci duminica, vrea sa te faci bine.", a declarat Becali la DigiSport.0 comentarii
Noi reguli pentru soferi. Romania are pentru prima data in istorie o strategie de siguranta rutiera pentru urmatorii 4 ani
BRAT