23 februarie 2016 15:04

Lista completa a mutarilor facute in perioada de mercato in Liga I: Petrolul, Voluntari si Steaua au luat cei mai multi jucatori, CSU Craiova e singura care nu a putut face achizitii

Perioada de transferuri s-a incheiat oficial in Liga I ieri, 22 februarie. De acum, echipele vor putea legitima doar fotbalisti liberi de contract ori jucatori ale caror certificate internationale au fost solicitate in timpul perioade de mercato.

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

In total, in Liga I s-au efectuat in aceasta iarna 89 de mutari, cele mai multe dintre acestea fiind ale unor fotbalisti fara angajamente. Transferurile "pe bani" au fost facute doar de Steaua si Pandurii, prima dintre formatii platind pentru Stefanescu, Popadiuc, Chitosca, Momcilovic si Enache. De cealalta parte, Pandurii a platit sume modice pentru Acsinte si Rauta.

Restul mutarilor din campionatul intern s-au facut fara implicarea unor sume de transfer, ci doar in urma negocierilor club - jucator.

Petrolul este echipa care a adus cei mai multi jucatori: 14.

CSU Craiova este singura formatie care nu a facut nicio mutare, avand interdictie.

Voluntari si Steaua urmeaza Petrolul, cu 13, respectiv 11 jucatori inregistrati.

Lista mutarilor inregistrate de LPF pana luni, 22 februarie.0 comentarii
BRAT