Inca o solutie pentru ofensiva: Reghecampf mai primeste un jucator inaintea primului meci oficial din 2016. Lupta dura pentru titularizare

Steaua Houssine Kharja Laurentiu Reghecampf Liga I Mirel Radoi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Februarie 2016, 09:09
Data actualizarii: Joi 11 Februarie 2016, 09:28

Reghecampf are de unde alege inaintea startului sezonului de primavara. Antrenorul Stelei are la dispozitie mai multe variante de prim 11 si va trebui sa aleaga solutiile potrivite pentru indeplinirea obiectivului. 

Stelistii se pregatesc pentru debutul in meciurile oficiale din 2016 si au in fata un meci impotriva Concordiei Chiajna. Fara prea multe realizari, cel putin atunci cand vine vorba de rezultatele finale din amicale, in cel de-al doilea cantonament din Antalya, ros-albastrii spera totusi sa arate o alta fata in meciurile oficiale si sa prinda din urma liderul Astra inaintea inceperii Play Off-ului.

Reghecampf a avut ocazia in cele doua cantonamente sa-si contureze un prim 11, insa planurile acestuia se pot schimba pe parcurs. Antrenorul Stelei are la dispozitie mai multe variante mai ales in compartimentul median si ofensiv, acolo unde i-a primit in aceasta iarna si pe Gebhart, Bawab ori Marica.

Pe langa cele 11 achizitii din aceasta iarna, in lotul Stelei se pregateste sa revina si unul dintre cei mai experimentati fotbalisti care au ajuns in Liga I in ultima perioada. Marocanul Houssine Kharja si-a revenit dupa ruptura de ligamente si dupa operatia la care a fost supus si urmeaza sa primeasca si acceptul doctorilor din Italia, care au avut grija de el, pentru a reintra pe gazon.

Adus de Radoi la Steaua, Kharja, care a mai jucat la Fiorentina ori Inter, poate reprezenta si el o solutie pentru Reghecampf, urmand sa se lupte pentru un post de titular cu Alex Chipciu, Stanciu, Hamroun ori Gebhart.

5 meciuri a bifat Kharja in prima parte a sezonului pentru Steaua, dintre care 3 incheiate cu victoria ros-albastrilor si doua egaluri

78 de selectii are marocanul la nationala tarii sale, cu 6 mai multe decat are Marica pentru Romania

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!