Inca o echipa de legenda poate disparea din fotbal! "Daca retrogradeaza, Petrolul are sanse extrem de mari sa dispara"
15 februarie 2016 18:49

Inca o echipa de legenda poate disparea din fotbal! "Daca retrogradeaza, Petrolul are sanse extrem de mari sa dispara"

Petrolul a pierdut cu 2-0 meciul cu CSU, in etapa curenta.

Petrolul poate avea soarta altor echipe de legenda in fotbalul romanesc, Universitatea Craiova, FC Arges sau Poli Timisoara, echipe ce au disparut din fotbal in ultimii ani. Unele au fost inlocuite de alte echipe, cum e cazul lui ACS Recas, care s-a redenumit Poli Timisoara.

Ploiestenii pot avea aceeasi soarta, anunta Valeriu Rachita. Echipa este intr-o situatie extrem de grea, fiind ultima in clasament, cu sanse mici de evitare a retrogradarii. Petrolul asteapta play-out-ul, atunci cand diferenta fata de primul loc neretrogradabil se injumatateste.

"A fost o surpriza neplacuta, nu atat ca scor, dar ca prestatie a Petrolului impotriva Craiovei. Vorbeam cu Mihai Stoichita. Pe vremea lui macar juca. Acum am vazut o echipa neputincioasa. Vorbeam cu Matei, daca ne facem echipa de old-boys jucam si noi. Nu e posibila dominarea Craiovei, echipa care juca in zece oameni. Daca pica echipa, va spun cu parere de rau, sunt sanse extrem de mari sa dispara. Sansa noastra ca marca, sigla, culorile, sunt ale Primariei. Speram totusi ca aceasta echipa sa nu dispara", a spus Rachita pentru Dolce.2 comentarii
  • 15 februarie 2016
    STEAUA+No.1+forever sa dispara !...
  • 15 februarie 2016
    RIP PETROLUL TE ASTEPTAM LANGA RAPOSATELE UNIREA URZICENI,OTELUL GALATI CEAHLAUL......
Modificările legilor justiției, analizate azi la CCR. Augustin Lazăr: ”Va fi o decizie istorică”
BRAT