21 aprilie 2017 13:52

"Imi aduc aminte cu placere de perioada aia!" Lacatus, despre ce jocuri le permitea fotbalistilor cand era antrenor la Steaua: "Poker nu jucau"

Citeste si: Asta da surpriza! Marius Lacatus a explicat de ce ii spune "Steaua" echipei lui Gigi Becali :)

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Gigi Becali a dezvaluit faptul ca le-a dat liber la poker jucatorilor Stelei si e convins ca acest lucru nu are cum sa afecteze prestatia echipei in teren.

Fost antrenor la Steaua in trei mandate (2007-08, 2009, 2010-11), Marius Lacatus spune ca astfel de lucruri sunt normale intr-un grup de jucatori, cu mentiunea ca in perioada lui nu se juca poker, ci remi sau... bingo.

"Imi aduc aminte cu placere de perioada aia, fotbalistii jucau remi. Dar era o perioada in care era la moda bingo. Asa ca jucatorii si-au luat un joc din asta de bingo si se jucau bingo."

"Poker nu. Nu i-am vazut, dar nici nu intram in camere sa ii controlez, sa vad ce face fiecare. Dar nu cred, pentru ca s-ar fi auzit daca jucau poker."

"Eu cred ca pokerul este destul de periculos, pentru ca poti sa ajungi sa pierzi bani mai multi decat poti sa pierzi la remi sau la bingo."

"E o distractie, pana la urma, important e sa existe o limita. Asa si noi mai jucam cand eram in cantonament. Daca exista o limita, o bariera, nu cred ca este nicio problema", a spus Lacatus la Sport.ro.3 comentarii
  • 21 aprilie 2017
    Ursu Alooo !gogu ,fc weceseb nu,i steaua...
  • 21 aprilie 2017
    steaua+1947 mai zice si el cate una.......sa va bage mortu in stana.......sa nu va dea in foc ciorba de gaturi........cu poza lui becali in mana..........................................................
  • 21 aprilie 2017
    Gogu Ce morti mati vorbesti tu ba tiganule, candva erai un idol, acum esti tradator , sa nu te mai miri cand te injura si te scuipa lumea pe drum...
BRAT