8 2013 15:20

Gigi Becali a vorbit prima data despre NOUL CONTRACT semnat de Reghe: "O sa castige mai bine decat afara!" Ce clauze are in contract:


	Gigi Becali a vorbit prima data despre NOUL CONTRACT semnat de Reghe: "O sa castige mai bine decat afara!" Ce clauze are in contract:

►Pantilimon, titular in cea mai veche FINALA din lume! FA Cup: City - Wigan, sambata 19:15 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Cel mai frumos fotbal din lume in direct la ProTV

Marti: Bayern - Atletico. Miercuri Real - City, in semifinalele Champions League. Joi, 22:00 Liverpool - Villarreal in semifinalele Europa League

Patronul Stelei a vorbit pentru prima data de noul contract semnat de Reghecampf!

"Contract un an si prelungire inca 2 ani daca se castiga campionatul, asta e noul contract al lui Reghe. Daca ii iese lui Reghe ce vrea el, castiga mai multi bani aici decat in strainatate deci nu mai pleaca nicaieri nu va mai faceti probleme", a spus Gigi Becali dupa victoria Stelei la Bistrita.

Gigi Becali a dezvaluit si de ce vrea sa o bata pe Dinamo in marele derby de vineri: "Nu vreau sa ii bat ca vreau eu, ca nu mai am nicio ambitie, dar vreau sa castigam pentru suporteri. Eu pentru ei vreau sa batem Dinamo, de dragul lor. Ca eu nu mai am asa, nicio chestie...", a spus patronul Stelei.

0 comentarii
Solutia autoritatilor la problema drumurilor proaste: "SMURD pentru gropi". Cati oameni UCIDE anual infrastructura rutiera
BRAT