29 mai 2013 11:01

FOTO Stelistii au mers la LAUTARI noaptea trecuta! Petrecere pana in zori! Cum s-au distrat dupa parada de 24 de KARATE!


	FOTO Stelistii au mers la LAUTARI noaptea trecuta! Petrecere pana in zori! Cum s-au distrat dupa parada de 24 de KARATE!

►Cupa sus, Romania! Castiga AICI bilete la finala Cupei, PETROLUL - CFR, sambata 20:45, in direct de pe National Arena la PRO TV si Voyo.ro!

Cupa Romaniei! Miercuri, 20:30, PRO TV: Mioveni - Steaua! Joi, 20:30, SPORT.RO: Gaz Metan - Dinamo!

Luni la 14, in direct la Sport.ro, aflam cu cine joaca Astra in primavara Europa League!

KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata 10 decembrie | Sport.ro si pe voyo.ro de la 23:00

Stelistii au batut Brasov, au primit trofeul de campioni si au facut turul orasului in autocar descoperit. Peste 15.000 de fani au fost in Piata Constitutiei sa sarbatoreasca alaturi de jucatori pentru titlul 24 si primul dupa 7 ani de seceta!

Dar petrecerea nu s-a incheiat pentru stelisti la miezul noptii, ci a continuat intr-un restaurant din cartierul Militari pana spre dimineata. Lautarii au dat tonul, la fel ca la ultimul titlu, cand Olaroiu si Radoi au petrecut pe manele!

Fiica lui MM, Teodora, s-a ocupat de poze. Ea a pastrat amintiri cu cei prezenti si le-a postat pe contul ei de facebook.

MAI MULTE FOTO IN GALERIA DE MAI JOS:

Citeste si:

#MM Stoica

#Steaua

0 comentarii
Chirurgul Gheorghe Burnei ar fi cerut si 1.000 de euro pentru o operatie. Acuzatii de tentativa de omor in al doilea dosar
BRAT