FABULOS! Hagi vs Ronaldinho si Maradona! Meciul GIGANTIC in care vor juca impreuna
15 2016 15:39

FABULOS! Hagi vs Ronaldinho si Maradona! Meciul GIGANTIC in care vor juca impreuna

Gheorghe Hagi si Gica Popescu se pregatesc sa straluceasca intr-un super meci alaturi de jucatori uriasi din istoria fotbalului!

Optimile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV | Sambata, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Hristo Stoicikov organizeaza o partida istorica de fotbal la Sofia pentru a celebra cei 50 de ani pe care ii implineste in 2016! La eveniment au anuntat ca vin, alaturi de supervedetele din Generatia de Aur a Romaniei, alte nume uriase, cum sunt Maradona sau Ronaldinho! Negocierile sunt intr-o faza avansata si cu alti jucatori uriasi, Baggio sau Valderrama, anunta surse din Bulgaria.

Jocul amical va avea loc pe 20 mai pe stadionul Vasil Levski. Bulgarii il prezinta drept cel mai important joc de fotbal care a avut vreodata loc la Sofia.

Stoicikov a facut parte din dream team-ul Barcelonei care a castigat 4 titluri consecutive in Primera si trofeul Champions League in 1992 si este singurul bulgar care a castigat 'Balonul de Aur'.

In meciul sau aniversar, Stoicikov ii va avea alaturi pe fostii colegi din nationala Bulgariei, Lecikov, Balakov, Penev sau Kostadinov, alaturi de staruri internationale ca Zamorano, Suker, Boban, Chilavert, Massaro, Romario sau Riquelme!


0 comentarii
BREXIT. Petitia pentru un nou referendum a depasit 2.000.000 de semnaturi. Mesajul Comisiei Europene pentru Scotia
BRAT