14 martie 2016 11:30

Explicatia pentru imaginile cu escapada lui Timo Gebhart: "Sunt imagini mai vechi, noi stiam de ele!"


	Explicatia pentru imaginile cu escapada lui Timo Gebhart: "Sunt imagini mai vechi, noi stiam de ele!"

Cancan a publicat imagini cu escapada lui Timo Gebhart - din club, intr-un salon de masaj erotic.

VINERI, LIVE la Sport.ro: 10:30 Conferinta de presa la Dinamo! 11:15 Reghe vorbeste inaintea meciului cu Gaz Metan! 14:00 Tragere la sorti optimile Europa League!

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

Gigi Becali a avut o reactie vehementa dupa ce a aflat de scandalul cu Timo Gebhart in prim plan: "El nici nu este jucatorul Stelei, n-are niciun fel de legatura. A semnat si el, dar mai sta o luna, doua, si pleaca." (RTV)

Ana Maria Prodan a avut o interventie telefonica in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport, in care a explicat ca imaginile sunt mai vechi.

"Nu sunt imagini recente, sunt mai vechi. Noi stiam de imaginile astea. Eu sunt convinsa ca Timo va reusi sa il convinga pe Gigi Becali pana la urma. E un jucator cu putini are Romania, se va impune pana la urma", a spus Ana Maria Prodan.

Click aici pentru imaginile publicate de cancan.ro

100 minute a jucat Timo Gebhart in 4 meciuri la Steaua.

In meciul din Cupa Ligii cu Astra:
- 7 driblinguri incercate / unul singur reusit
- 15 dueluri / 13 pierdute

0 comentarii
Ce se intampla cand o lucrare din Romania ajunge pe mana mafiei italiene. Primarii cu datorii uriase si un munte fara padure
BRAT