"E important pentru noi!" Mesajul transmis de nationala Romaniei pentru Marica si sansele de a ajunge la Euro
16 2016 10:52

"E important pentru noi!" Mesajul transmis de nationala Romaniei pentru Marica si sansele de a ajunge la Euro

Nu a marcat pentru Steaua, s-a accidentat, dar ramane un nume important pentru Euro 2016.

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Daniel Isaila, unul dintre secunzii lui Anghel Iordanescu, sustine ca Marica este asteptat in continuare la nationala, cu conditia sa fie apt fizic. Acesta a dezvaluit ca a reusit sa-l urmareasca si pe Budescu la debutul in China.

"Important e ca sunt toti sanatos. Asteptam sa-si revina si Ciprian Marica, sa fie 100%. E un jucator important pentru noi, concurenta e benefica pentru echipa nationala si nu poate decat sa ne bucure aspectul asta"

"Am vazut meciul lui de debut. Pentru aceasta convocare a avut si dezavantajul timpului foarte scurt intre convocare si primul meci. El ar fi pierdut practic aproape doua zile pe drum si nu i-ar fi fost usor. Plus fusul orar, plus ca nu are meciuri in picioare la momentul de fata.", a declarat Isaila la Dolce Sport.
 2 comentarii
  • 16 2016
    Sorin Sper sa iti rupi piciorul in ultima etapa de campionat ! Tradator imputit !!! Jeg supra-evaluat de razboinicul basinii Jiji !( ambasadorul casului in Romania )...
  • 16 2016
    LM Lasati-l pe Marica in pace sa se refaca ,nu-l mai faceti sa viseze,el nu mai este de europene .Aveti atacanti care sant in forma ,concentrati-va pe accia.Keseru.Rusescu,Andone ,Alibec,Puscas.,Rusu si mai sant si altii.Marica este cu fizicul la pamant datorita atator accidentari avute,din cauza asta nu a mai prins nici un contract afara.Numai ciobanu putea sa ia asa teapa cu el.A crezut ca-l resusciteaza si apoi ia bani multi pe el,s-a vazut ce mare afacerist este....
BRAT