16 martie 2016 10:52

"E important pentru noi!" Mesajul transmis de nationala Romaniei pentru Marica si sansele de a ajunge la Euro

Nu a marcat pentru Steaua, s-a accidentat, dar ramane un nume important pentru Euro 2016.

Daniel Isaila, unul dintre secunzii lui Anghel Iordanescu, sustine ca Marica este asteptat in continuare la nationala, cu conditia sa fie apt fizic. Acesta a dezvaluit ca a reusit sa-l urmareasca si pe Budescu la debutul in China.

"Important e ca sunt toti sanatos. Asteptam sa-si revina si Ciprian Marica, sa fie 100%. E un jucator important pentru noi, concurenta e benefica pentru echipa nationala si nu poate decat sa ne bucure aspectul asta"

"Am vazut meciul lui de debut. Pentru aceasta convocare a avut si dezavantajul timpului foarte scurt intre convocare si primul meci. El ar fi pierdut practic aproape doua zile pe drum si nu i-ar fi fost usor. Plus fusul orar, plus ca nu are meciuri in picioare la momentul de fata.", a declarat Isaila la Dolce Sport.
 2 comentarii
  • 16 martie 2016
    Sorin Sper sa iti rupi piciorul in ultima etapa de campionat ! Tradator imputit !!! Jeg supra-evaluat de razboinicul basinii Jiji !( ambasadorul casului in Romania )...
  • 16 martie 2016
    LM Lasati-l pe Marica in pace sa se refaca ,nu-l mai faceti sa viseze,el nu mai este de europene .Aveti atacanti care sant in forma ,concentrati-va pe accia.Keseru.Rusescu,Andone ,Alibec,Puscas.,Rusu si mai sant si altii.Marica este cu fizicul la pamant datorita atator accidentari avute,din cauza asta nu a mai prins nici un contract afara.Numai ciobanu putea sa ia asa teapa cu el.A crezut ca-l resusciteaza si apoi ia bani multi pe el,s-a vazut ce mare afacerist este....
BRAT