Daniel Stanciu a plecat de la ASA! Ce mesaj a transmis pe site-ul clubului
11 ianuarie 2017 19:17

Daniel Stanciu a plecat de la ASA! Ce mesaj a transmis pe site-ul clubului

Revenit in vara la ASA, Stanciu a rezistat doar jumatate de an la Tg. Mures.

Miercuri, 29 martie, in direct la PRO TV, 21:30: CSU Craiova - Dinamo! Joi, 30 martie, live la Sport.ro, 21:00: Viitorul - Astra!

Special: Romania de Mondial! Toate informatiile, reactii si comentarii inainte, in timpul si dupa Romania - Danemarca!

Managerul general a renuntat la functie din cauza problemelor financiare extreme pe care le traverseaza clubul. In 2016, Stanciu acceptase sa revina pentru a reconstrui echipa dupa intrarea in insolventa.

"Am revenit la ASA intr-un moment dificil, chiar la intrarea echipei in insolventa. Am incercat sa facem tot posibilul pentru a redresa echipa si clubul, aflat intr-o situatie deosebit de grea. Din pacate, lipsa finantarii face lucrurile din ce in ce mai grele. E momentul unui nou inceput, unei alte strategii.

Le multumesc colegilor pentru sprijin, sunt sigur ca cei care raspund de echipa vor face ca ASA-ul sa revina in top cat mai repede. Le multumesc suporterilor care au ramas alaturi de noi in aceste momente grele. Alaturi de colegi, de staff-ul tehnic si de jucatorii pe care i-am avut, cred ca am reusit sa scoatem maximum din ce se putea in actualele conditii!", a spus Stanciu pentru site-ul lui ASA.

Daniel Stanciu a mai lucrat in Liga 1 la Poli Timisoara, FC Vaslui sau Dinamo.1 comentarii
  • 12 ianuarie 2017
    gioni+braileanu toate echipele unde a fost stanciu au intrat in insolventa,au retrogradat sau s-au desfiintat!atentie amatori de presedinti falimentari.......
Reactia vicepremierului Daniel Constantin dupa ce a ramas fara sprijin politic: Mingea e in terenul lui Dragnea si Grindeanu
BRAT