9 ianuarie 2016 21:37

"Daca asteptam o oferta de la o echipa care nu are nici un fel de probleme, puteam sa-mi depun dosarul de pensionare!" Calculele lui Grigoras pentru o surpriza uriasa la ASA in 2016

Grigoras a ajuns la Tg Mures si are planuri mari. Se gandeste chiar la titlul pe care Muresul l-a ratat anul trecut in ultimele minute ale campionatului.

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

Bucurati-va de fotbal! Marti, 21 februarie, 21:45 Manchester City - AS Monaco! Joi, 23 februarie, 22:00 Genk - Astra, in direct la PRO TV!

Muresul e aproape sa prinda ultimul loc de play-off si se bate pentru un loc in finala Cupei. Grigoras a calculat si si-a dat seama ca marea surpriza nu este imposibila.

"E o diferenta de 11 puncte. Daca injumatatim, s-ar putea sa ajungem la vreo 5! Ceea ce e foarte putin. Se pot recupera doar din meciurile directe, daca ar fi sa luam matematic. deci, fiecare echipa are sansa"

Grigoras n-a mai antrenat de peste un an. In 2014 a plecat de la Pandurii. Problemele cu banii de la Tirgu Mures nu l-au speriat. Grigoras e al 4-lea antrenor al Muresului din acest sezon, dupa Dan Petrescu, Miriuta si Bergodi.

"Daca asteptam o oferta de la o echipa care nu are nici un fel de probleme, puteam sa-mi depun dosarul de pensionare. Trebuie sa si risti. Am vrut sa reintru in circuit pentru ca am avut o pauza destul de lunga. Fotbalul nu se uita, daca n-am activat ca antrenor pe banca, n-am stat nici in padure", spune Grigoras.

    1 comentarii
  • 10 ianuarie 2016
    caligula chiar nu ma abtineam sa nu comentez, ce naiba scrie pe fularul celor de la tg mures " Un nume o traditie" de cand? ce traditie? ne faceti sa radem bah...
"A fost corectata o greseala". Controversata ordonanta 13 a Guvernului Grindeanu a fost respinsa definitiv de deputati
BRAT