Cum l-a umilit Gigi Becali pe George Copos la Revelionul 2007!

Gigi Becali George Copos revelion Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2010, 10:51
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2010, 10:52

Angajaţii de la Hotelul Sport, din Poiana Brasov, patronat de George Copos, au povestit cum l-a umilit Gigi Becali, patronul din Ghencea, pe seful Rapidului la un Revelion, în 2007.

"Dupa miezul nopţii i s-a facut chef de manele. Voia sa asculte melodia Suparat!, interpretata de Adi de la Valcea. Aflase ca manelistul se afla in Predeal, asa ca si-a pus oamenii sa-l aduca. Dupa ce a interpretat de cateva ori cunoscuta piesa, timp în care Becali arunca in el cu bani, Adi de la Vâlcea a vrut sa se opreasca. Dar nu a fost chip. Lui Becali i se pusese pata doar pe melodia asta, lucru care devenise deja deranjant pentru ceilalti invitaţi, care l-au rugat pe Copos să-l potoleasca pe Gigi. Atunci a inceput circul”, si-a amintit ospătarul in Libertatea.

Pe moment, a scos din buzunar o hartie de 500 de euro, pe care i-a lipit-o pe frunte patronului nostru, spunan-du-i sa-l lase in pace ca, daca vrea, Il cumpara cu totul. Degeaba a incercat Copos sa-l ia cu binisorul pe Becali. N-a fost chip. S-a potolit doar cand a vrut el. Scena cu banii s-a petrecut de fata cu ceilalti invitati, care au ramas fara replica”, a mai spus angajatul de la Hotel Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!