15 2016 14:07

Cat de grava este accidentarea lui Sapunaru si cand va putea reveni: "Cu el in teren nu pierdeam puncte cu Viitorul"

Cat de grava este accidentarea lui Sapunaru si cand va putea reveni: "Cu el in teren nu pierdeam puncte cu Viitorul"

Manchester United - Liverpool se vede la ProTV, joi, ora 22:00

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Optimile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV | Duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Cristi Sapunaru a iesit accidentat in minutul 67 al meciului cu Viitorul, iar Edi Iordanescu se teme ca nu il va avea la dispozitie pentru partida din weekend cu Dinamo.

Nu este insa o accidentare foarte grava. Fundasul de 31 de ani si-a reluat pregatirea, dupa un program special.

"Nu sunt incurajatoarele informatiile dupa accidentarea lui si nu stiu daca o sa fie recuperat la meciul cu Dinamo. A inceput antrenamentele separate, si ieri si azi va face tot singur. Probabil ca si maine se va intampla la fel."

"Eu mizez pe experienta lui mare si sper sa-l putem folosi la meciul de duminica din campionat. Fara sa dau vina pe cineva, eu cred ca experienta lui Cristi ar fi contat pentru noi in ultimele minute ale meciului cu Viitorul. Nu e normal ca noi sa nu luam deciziile corecte, sa gestionam bine unele momentele din teren."

"Daca Sapunaru era pe teren nu cred ca pierdeam puncte cu Viitorul, pentru ca el vede foarte bine lucrurile din teren! Trebuie sa fim mai atenti", a spus Edi Iordanescu la DolceSport.

0 comentarii
BREXIT. Ce contine planul Frantei si Germaniei pentru o "Europa mai puternica". Scotia vrea sa blocheze iesirea UK din UE
BRAT